Pihan kukkaloistoa

Äiti kävi hoitamassa lapsia ja samalla siinä perkasi koko pihan rikkakasveista. KIITOSKIITOSKIITOS! Kyllä meidän nyt kelpaa. Ihastelen kukkamaitani. Tuntuu nimittäin siltä, että olen onnistunut tekemään juuri sellaiset kuten halusin. Ja näköjään kukat kukkivatkin vähän eri aikaan tässä altaassa, mikä oli tarkoituskin.

Enää en kyllä muista mitä kaikki lievevät, mutta hyvältä näyttää niinku kuuluuki. Ja en ole onnistunut tappamaan noita. Plussaa sekin.
Tästä alppipiikkiputkesta mä sitten niin tykkään. Upea hopeansininen väritys.Pihasta löytyy myös useampi mustan värinen kukka.

Tää on ihan superhieno! Anopilta saatu Akileija.Näiden mustien neilikoiden? odotan aukeavan. 
Ja aikuisten kesäterassi.Missä vaan on se kesä? Voi elämä, mitä säätä on pidellyt. Ihan syvältä ollut kyllä. Meiltä jäi porkkanat, kaalit yms muut istuttamatta. Haaveilen toki isommasta hyötypuutarhaalueesta. Olen piirtänyt ja suunnitellut, mutta mies ei näytä vihreää valoa. Jonain päivänä hän näyttää.

Comments

 1. Hirveen nätti sommitelma tuossa kukkapenkissä ja harmonisuus tulee hyvin esille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla. Hienoa, että peukalo keskellä kämmentä osaajakin osaa ;)

   Delete
 2. Kaunista! Säästä ei kyllä voi sanoa samaa... :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Sää on ihan syvältä. Onneks kohta paistaa ja on +30

   Delete
 3. Nuo sinun kukkasi ovat kyllä ihan huikeita, koskaan en ole tuollaisiin törmännyt. Ja hienosti olet toteuttanut tuon mustan ja modernin tyylin alusta loppuun koko pihassa. Vautsit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Frida. Pyrinkin etsimään pihaan jotakin persoonallista ja ei niin jokapaikassa nähtyjä. Mustaa vaan lisää.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.