Rysningin asu

Lauantaiaamu alkoi kaurapuuron ja kahvin keitolla, mutta muksut heräsi siis aivan väärällä jalalla, molemmat. Painuin kahvikuppini kanssa ulos aurinkoon ja mies jätti kahvikuppinsa keittiön pöydälle ja hyppäsi pyörän selkään. Hetken kuluttua olikin taas kyllä ihan rauhallista ja loikoiltuani auringonpaisteessa ratia päälläni, vaihdoin vihdoin päivävaatteisiin.   

Meillä oli iltapäivällä tiedossa perinteinen perherysninki. Perheysninki on tapahtuma, jossa kokoontuvat miehen lukioaikainen miesporukka perheineen. Tiedossa oli pulinaa, ruoanlaittoa, naurua, höpinää ja ihanaa yhdessäoloa perheitten kesken. Huom. vähemmän kieltämistä tai ei oikeastaan yhtään. Mukavissa vaatteissa tietysti liikenteeseen. Päälle laitoin housuja muistuttavan hameen*, joka on mukava päällä ja mustan topin. Koska aurinko lämmitti, niin jalkaan släbärit.
Puukorun löysin Turun Keskiajan markkinoilta ja siitä on tullut ihan lemppareitani. Tykkään kovasti tuosta pisaran muodosta. Rannekello on isän vanha ja saan siihen kätevästi vaihdettua asuun sopivan rannekkeen*. 
Jep, parturia kaipaan. Letti on aivan liian pitkä. Kohta menen, alkavan kesäloman kunniaksi. Ihan lyhyeksi ja väri tummempi. A new me is coming soon!
Hame*: ANI, Tullintori Tampere
*saatu bloginäkyvyyttä vastaan
Paita: Seppälä
Koru: Keskiaikaiset markkinat, Turku
Kello: vintage.
Ranneke*: Punavuoren Ranneke
*saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Comments