Särkänniemessä kasuaalisti


Uskokaa tai älkää, mutta Särkänniemessä oli eilen täydellinen ilma. Oltiin luvattu muksuille ja heidän serkuilleen reissu huvitteluun ja sinne sitten lähdettiin heti aamusta. Oli muutama muukin muuten lähtenyt. Taivas näytti väliin hyvinkin uhkaavalta, mutta yhtään ei vettä saatu niskaamme. Väliin meinas olla jopa kuuma, mutta ei sitä todellakaan uskaltanut sanoa ääneen.


Pienempi meni itsekseen, iskä ja mamma seurasivat vierestä. Itse en pysty menemään noihin vempeleisiin lainkaan. Isompaa ei juurikaan näkynyt, vain jos halusi ruokaa tai rahaa ;).


 

Kasuaalit vaatteet toimivat tuolla ja päälleni valitsinkin tosi mukavat housut, joista sai tarpeen tullen hilattua lahjetta ylemmäksi. Mukavat kengät ja paita housujen kaveriksi. Aurinkolasitkin olivat tarpeen koko päivän ajan.Housut: H&M, Paita: Seppälä: Kengät: Wg Laukku: italiasta Aurinkolasit: Max&Co (saatu blogin kautta)


Ps. Pikku vinkit pitkään päivään:

1.Älä jää jonottamaan ensimmäiseen lipunmyyntipisteeseen, vaan mene porteista sisään ja osta lippusi ifopisteen luukusta. Saatiin nopsaa lipetit.

2. Muista mukavat vaatteet ja kengät. Huh niitä mamoja, ketkä kipittivät siellä kuin olisivat tulleet hienoihin juhliin.

3.Muistkaa syödä juoda. Ruokatarjontaan oltiin satsattu. Sai oikeasti jotain muutakin kuin makkaraperunoita. Hyvä suositus alkupään Hotdog- kojulle, josta sai aikuiseen makuun maistuvia hodareita ja se pitaleipähässäkkin oli maistuvaa.

4. TÄRKEIN: Iloinen mieli. JÄTÄ kiristely portin ulkopuolelle.

Comments