Viikonloppu TyynelässäIndiedaysin gaalassa keväällä pikkupäissämme höpöteltiin kaikenlaista ja saatiin kutsu Sateenkaaria ja Serpentiiniä Lauran ja Jannen komiaan ja niin kotoisaan Tyynelään. Vai kutsuimmeko kenties itse itsemme vierailuille. Anyway, viikonloppua vietettiin ihanissa maisemissa ja loistavassa seurassa.Maalaismaisemissa rentoutumassa olivat bloggarit Niina (Sula Mahdollisuus), Silja (Mintunmustaa) ja Jonna (Auringonkerääjä). Tämä viikonloppu EI ollut vain blogimuijien viikonloppu, sillä otimme miehet mukaan. Miehet siellä innostuivat vähän ideoimaan bloggaamisesta ja ties vaikka kohta tärähtäs huippublogia ilmoille, ideat oli ainakin sen verran hyviä. Seura saa kyllä ihmeitä aikaan, vaikka kuinka ne välillä kritisoikin kotona meidän akkojen touhuja ja ajankäyttöä! Eikä me edes oikeastaan instagrammattu, vaikka poikani niin asian käsittikin."Siellä te vaan instaatte ja otatte selfien sieltä ja selfien täältä" :D

Mutta syötiin loistavaa ruokaa, juotiin loistavia juomia,(joku joi enemmän, joku vähemmän) ja saunottiin useampi tunti. Höpöteltiin ja naurettiin. Pelloilla ei sentään alasti kirmattu. Piti pelitkin oikein kaivaa esille, mutta sitten ois nukkumaan meno mennyt liian pitkälle aamuun. Heräsimme kuitenkin kyllä ihan pirun myöhään, mutta mikäs siellä maaseudulla nukkuessa. Minä taisin kuitenkin olla ensimmäisenä ylhäällä ja Silja oli nähnyt minut kameran kanssa hiipivän ulkona ja ihmetteli touhujani tai piti sitä vaan muuten normaalina touhuna. Syötiin aivan mahtavan maukas ja monipuolinen hotellitason brunssi ja aloimme miettimään kotiinlähtöä siivottuamme paikkoja, kun lapsetkin jo soittelivat, että koska oikein tulemme. 

Ihana, kaunis, kotoisa Tyynelä kaikkine yksityiskohtineen,


Upeita yksityiskohtia ja esineitä siellä täällä harkitusti.


Tarjolla oli mm. syöpämakkaroita. Kaikki ne hävis kuitenkin jonkun suihin.


Ihanat kukkaistutukset koristivat pihaa ja talon edustaa,


Ihana vanha auto ja kaikenlisäksi toimiva peli.


Räsymatot toivat kodikkuutta ja pehmeyttä.

Yksi jatkoi uniaan raittiissa ulkoilmassa.Pöydän antimet olivat kohdillaan.Pikkuteitä pitkin ajettiin kotiin väsyneinä, mutta helkakrin onnellisena, siitä että olen saanut tutustua bloggaamisen kautta noin ihaniin ihmisiin -ystäviin. Kiitos ihanat!

Ps. soitellaan jos puhelin vain löytyy ;)

Comments

 1. Voi, teillä on ollut ihana viikonloppu siellä ja mitkä kullanväriset pullot!! Harmitti niin vietävästi, kun me ei päästykään.Mutta seuraavalla kerralla sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli ihana viikonloppu! Kullanväristen pullojen sisältö meni kurkuista alas :D. Seuraavalla kertaa sitten, ne allas partyt ;)

   Delete
 2. Oi, ihanat kuvat, olet tallentanut tunnelmat hienosti. Mahtavan kivaa oli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihanaa oli. Nähdään taas ihanainen <3

   Delete
 3. Täällä yksi kiireinen lukee postauksia jälkijunassa. Päivät vierii hurjaa vauhtia, mutta niin kivaa oli, että kiireenkin jaksaa. Kuten sanoin - ihania ihmisiä oon saanut mun elämään <3

  Kiitos upeesta viikonlopusta. Seuraavaan kertaan <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.