Designtori äidin ja lapsen silminIhana viikonloppu takana ja Tamperella tapahtui viikonlopun aikana vaikka mitä. Design On Tampereen järkkääämä 7. Designviikko starttasi perjantaina uuden DOT- lehden lanseeraustilaisuudella ja se tiesi myös sitä, että syksyinen Designtori oli eilen Tullikamarilla. Kevään torilla en päässytkään käymään, mutta nyt lähdin tyttären kanssa viimeisillä tunneilla piipahtamaan ja morjestamaan tuttuja ja tutustumaan muutamiin uusiin esilläolijoihin. Uusista mainitakseni Designvertstas Omana ja Nouki ja molemmat tamperelaisia. MAHTAVAA! 

Huh, mutta siellä oli kuuma, mutta ihanasti jaksoivat kaikki hymyillä ja olla hyvällä tuulella. Tuollainen tapahtuma antaa energiaa kenelle vain, ennenkaikkea näille yrirttäjille. Minun hölistellessä yrittäjien kanssa, tyttäreni tarttui ajankuluksi kameraan. Joten postaus on yhdessä tehty myös tyttären ottamien kuvien kanssa.Designverstas Omana
Muumuru ja Designverstas Omana
Designverstas Omana ja Down to size
Forget me Not
Designkomitea
KraaKraa
Salmiak Studio
       Seele (Tyttären kuva)
Seele (Tyttären kuva)
Think Today (Tyttären kuva)
IKI Koru
Sagat
Sagat ja Nouki
Nouki (Tyttären kuva)
Nouki
Design Boulevard (Tyttären kuva)
Design Boulevard
Tytär ja Rara

Tyttären kuva
Tyttären kuva
Papu 
Kuopus ja Punainen Norsu
Punainen Norsu (Tyttären kuva)
Punainen Norsu
Tyttären kuva
Tyttären kuva
Kuopus (Tyttären kuva)
Designviikon tiimoilta on tämäkin viikko tapahtumia täynnä ja Designviikko huipentuu perjantaina 28.8.pidettävään Kivijalka- iltaan. Itse ainakin suuntaan  shoppailemaan, koska putiikit palvelevat klo 20 asti. Mukana ovat LINA, SUPER MUKAVA, TAITOSHOP, RUNSAUDENSARVI JA PAJUMAJA, FOREGET ME NOT, MIRAAKKELI, HELGA-NEITI, PIKKU PUTIIKIT, ATELJEEKATU, KENKÄPAJA PIHKA, DOMDOM, GRILLIN' JA TALLIPIHA. Klo 19 alkaa muotinäytös ja menen tänne ennen shoppailuita, joka on osoitteessa Hatanpäänvaltatie 6:n sisäpihalla.  

Jouluun pitää odottaa, jotta seuraava Desintori tapahtuma on, mutta piankos sekin tulee.

Comments

  1. Itse kävin vain nappaamassa nuo Uhanan pisarakorvikset enkä kierrellyt enempää, kun ei ollut varaa. Ihania juttuja tori on kyllä täynnä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ovatkin niin ihania! Mä kiertelin pitkään, mutta lompakon oli pakko pysyä kiinni.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.