Illallinen Tampereen taivaan alla

"Kutsukaa mukaan ystävänne, pakatkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Tulkaa nauttimaan yhteisestä illallisesta Tampereen taivaan alle"


Näin kuului kutsu tapahtumaan.

Illallinen Tampereen taivaan alla on melko uusi tapahtuma Tampereella ja samalla yhteinen juhlahetki pitkien pöytien ääressä ystävien, tuttavien, kavereiden ja hyvän ruoan ja juoman kera. Me TRE- BLOGILAISET olimme hetkessä mukana klo 19 kattauksessa. Kuninkaankadulle oltiin katettu pitkät pöydät valkoisin liinoin ja kävimme yhteen pöytään herkkuinemme, jotka meille tarjosi aivan loistava, Tampereen ainoa meze-ravintola Zeytuun. Zeytuun oli pakannut meille ruoat valmiiksi ja miten takeaway annnoksetkin voi näyttää niin kauniilta.

Elokuinen ilma oli kuin linnunmaitoa. Aurinko painui talojen taakse ja saimme nauttia ruoista ilman silmien siristelyä. Iloinen puheensorina ja nauru täytti Kuninkaankadun. Tunnelma oli niin rento ja jopa vähän epätodellinen. Ihana tapahtuma tämmöinen ja ehdottomasti kannattaa ensi kerralla tulla mukaan, jotka vielä epäröivät osallistumistaan. 

Illan alkaessa jo hämärtymään ja arvatenkin Cheek oli aloittelmassa comeback keikkaansa Ratinassa, oli meidän aika kerätä kimpsumme ja lähteä halausten kera omille teillemme.Tapahtuma on ilmainen ja sen meille mahdollisti Tampere Tunnetuksi ry ja Yhteismaa ry.

Kiitos Zeytuun ruoista ja ihanasta palvelusta! Jos joku ei nyt vielä ole kokeillut tätä ravintolaa, niin erittäin vahvasti suosittelen. Ravintola sijaitsee Tuomikirkonkatu 21:ssä. Ja kiitos TRE-BLOGIT -yhdessä voi voimaa! Kiitos!

Comments

 1. Kivalta kuulostava tapaus, vau! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kivasta seurasta! Tää tapahtuma oli niin hauska idea - ja Zeytuun raikas uusi itämainen tuulahdus Tampereen sydämessä!

  Ensi kerralla sitten uudet kujeet kun tavataan! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sulle ihana! Zeytuun on niin ihana ruokapaikka! Ensi kerralla uudet kujeet.

   Delete
 3. Kuulostaa kivalta! Harmi kun oli päällekkäisyyksiä, muuten olisin ehdottomasti tullut.

  ReplyDelete
 4. Harmitti etten päässyt, ensi kerralla sitten. Kivalta näyttää teidän ilta! :)

  ReplyDelete
 5. Siis ihania tapahtumia tämmöiset. Just tuolleen porukalla ois kiva mennä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.