Kivijalka- ilta


Kameran laturi hukassa tai ainakin tosi hyvässä tallessa, joten eilinen ilta tallentui puhelimeen. Eilen Tampereen 7. Designviikko huipentui Kivijalka- iltaan, jossa DOTin liikkeitä palveli asiakkaita aina klo 20 asti ja MUKA VAn, Noukin ja Helinä Hukkataipaleen muotinäytökseen viihtyisällä sisäpihalla Hatanpään valtatiellä. Ennen muotinäytöstä kiersin putiikkeja ja bongailin kirjaimia. Se oli hauskaa, sillä liikkeisiin oltiin valittu yksi tietty kirjain ja vihjeen kirjaimeen sai hedelmäaakkosista. Hienoja ideoita olivat yrittäjät keksineet miten kirjaimen olivat toteuttaneet. Ensimmäinen kirjain oli vaikea pongata, toisenkin kirjaimen löytämien kesti hetken, mutta loput löytyivätkin helposti. Lipukkeeseen piti siis löytää siis viisi kirjainta ja sitten palauttaa kuponki siihen liikkeeseen minne haluaisi lahjakortin voittaa, jos arpaonni suo. Varmaan arvaattekin minne minä kuponkini palautin.

Muotinäytöksessä esiteltiin ensimmäisenä AIVAN TAJUTTOMAN IHANA, MUKA VAn uusi MUKAVA mini- mallisto. Oi hitsit niitä tunikoita ja yöpukuja, joissa oli unipupulle ihan ikioma tasku. Liian söpöä ja lutusta. Nämä ovat tulossa aivan pian kauppoihin, joita kannattaa odottaa. Meidän emännälle on mallistosta pakko saada sininen tunika.


Huokauksia pääsi Noukin kohdalla, joita ihailin jo Designtorilla ja ihastuin todella paljon myös MUKA VAn ruutukuosiseen tunikaan, joka toi minulle heti mieleen kastuneen kouluvihon. Aivan tajuttoman upeita uusia mallistoja ihastelin Torson Takana- bloggajan Jennin kanssa, johon sattumalta törmäsin. HYVÄ TAMPERE ja taitavat suunnittelijat. Muotinäytös oli ihanan rennolla otteella tehty ja sisäpiha oli täynnä muodista kiinnostuneita tai muuten vain manselaisuudelle tukeaan osoittavia. Hurmaavat minimallit pääsivät puhaltamaan saippuavaahtoa Helinän kanssa ja katsojat saivat kyllä oman osansa tästä vaahdosta ;). Minimallit varastivat kyllä koko shown, ihan oikeutetusti.


Muotinäytöksen jälkeen hilpasimme Jennin kanssa vielä Super Mukavaan upeita vaatteita ihastelemaan ja sitten kiirehdinkin junaan ja kotiin. Upea ilta. Kiitos Tampere, joka tarjosi jälleen kerran parastaan.  
Mukana Kivijalka- illassa olivat DOT karttaliikkeet:


Super Mukava, Otavalankatu 3, karttanumero 1. 
Design Boulevard, Hatanpään valtatie 6, karttanumero 9
Taito Shop Tampere, Hatanpään valtatie 4, karttanumero 10
Runsaudensarvi & Pajumaja, Aleksanterinkatu 30, karttanumero 31
ForgetMeNot, Aleksanterinkatu 30, karttanumero 14
Lina, Aleksanterinkatu 28, karttanumero 11
Miraakkeli, Aleksanterinkatu 28, karttanumero 2
Helga-Neiti Second Hand Shop, Aleksanterinkatu 30, karttanumero 13
PikkuPutiikit, Kehräsaari, karttanumero 21 
Ateljeekatu Osuuskunta, Kehräsaari, karttanumero 22
Kenkäpaja Pihka, Kehräsaari, karttanumero 23
Domdom, Aleksis Kiven katu 30, karttanumero 12
Grillin' Clothing, Hallituskatu 22 M 18, karttanumero 6
Tallipiha, Kuninkaankatu 4, karttanumero 24 Comments