Matto ja ekat kynttilät

Hyvää perjantaita. 

Tein eilen jo viikkosiivouksen ja raahasin samalla yläkerran aulan maton alakertaan. Tykkään kovasti persialaistyylisistä matoista, mutta tämäkin on olohuonetilaamme aivan liian pieni. Matto saa kuitenkin kelvata toistaiseksi. Väreiltään se sopii kauniisti sohvan ja pouffin kaveriksi. 


Napsin samalla parit kuvat siististä kodista. Ihanaa, kun on viikonloppu ja kaikki ojennuksessa. Haaveilen tosin minimalistisemmasta kodista, jossa on siis vähemmän tavaraa, mutta kodikkuus säilytettynä. Olen haaveillut siitä jo pidempään, mutta nyt voisi ehkä olla aikaa tehdä asialle jotakin. Löydön Minimoi- peli houkuttelee, joka alkaa ihan pian. Myös kukkaset siirsin yhteen rykelmään lipaston päälle ja nämä yksilöt ovat sentään säilyneet tässä talossa vielä hengisssä. Instaan latasin keskiviikkona kuvan kukastani, joka oli mädäntynyt pystyyn. Plantagen viestittikin, että viikonloppuna on viherkasvit alennuksessa, jos joku miettii uusien ostamista.


Ja oli muutenkin syy siivota jo eilen, sillä sain illalla naapureita kylään kutsujen merkeissä. Ja koska illat jo hämärtyvät kivasti, niin laitoin syksyn ensimmäiset kynttilät jo esille ja myöhemmin myös palamaan. Nautin tästä ajasta kaikin tavoin. Voin paljastaa muuten jo nyt, että ensi viikosta on tulossa on jännä ja kiireinen. Kuulette kyllä. Itse suuntaan illalla Kivijalka iltaan ja ehkä Venetsialaisiin. Hyvää viikonloppua! 


Comments

  1. Juu, ehdottomasti mukana. Olen kyllä kesällä raivannut enemmän kuin elämäni aika yhteensä. Mutta vieläkin on paikkoja käymättä läpi. Onneksi nykyään on kierrätyskeskuksia yms., missä pääsee nopeasti eroon tavarasta. Kynnys karsimiseen on silloin itsellä ainakin matalampi.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Moi Jenni, maton olen löytänyt Kodin 1:stä 5 vuotta sitten. Löytölaarissa se nökötti ja 25 euron hintalappu kyljessä. Oli pakko kantaa kassan kautta kotiin. Kodin 1:ssä ei ole enää tätä myynissä, mutta vastaavia kyllä.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.