Aulassa

Innostuin eilen, tai oikeastaan vähän pakosta, siivoamaan yläkerran aulaa ja vierashuonetta, sillä saan pian ihania bloggaajasiskoja yökylään. Siinä siivouksen lomassa innostuin myös vaihtamaan huonekalujen paikkoja. Aulasta vanha retrolipasto siirtyi vierashuoneeseen ja pitkä retropenkki aulaan. Aulaan tulvii vierashuoneen ikkunasta ihana valo ja auringonsäteet. Pitäisi ehkä alkaa enemmän viettämään aikaa siellä, sillä siellä on minusta niin viityisän ja rauhallisen oloista.

Minä niin tykkään, eikun rakastan, tuota poukaman(Tikkurilan värikartan väri)- väristä seinää, joka myös esiintyy osassa keittiön kaapistoja. Nythän on todella paljon ollut sisustuksessa pinnalla vihreän eri sävyt. Tahtoisin luoda makuuhuoneeseen vieläkin tummempaa tunnelmaa esim. sammaleen vihreällä sävyllä. Makuuhuoneemme kokee piakkoin isompaa muutosta ja silloin vihreän värin saaminen sinne kävisi samassa rysäyksessä. Yritän varovasti taas ehdotella. Minusta kyllä vähän tuntuu, että mieskin haluaa nyt vähän uudistaa sisustusta ja pintojakin, jotta talosta saisi sellaisen uuden fiiliksen ja viihtyvyyden tunteen, kun väliin puheet kääntyy myyntiaikeisiin. Seuraavaksi katsaus vierashuoneeseen.  

Comments

  1. Tykkään kanssa tosi paljon tuosta sävystä! Vitsit kun tekis mieli vetästä makuuhuone vihertäväksi, mutta rehellisyyden nimissä on niin monta keskeneräistä asiaa, ettei kehtaa edes ottaa puheeksi kotona :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo sävy on niin rauhallinen ja nyt niin trendikäs. Kuullostaa tutulta. varovasti minäkin suuni avaan ;)

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.