Habitare 2015

Yhteistyössä Habitaren kanssa

Lähdin aamulla hyvissä ajoin kohti Helsinkiä ja Messukeskusta, jossa alkoivat Habitare 2015- messut. Tapasin Lauran (Sateenkaaria ja Serpentiiniä) ja yhdessä kiertelimme osastoja ristiin rastiin. Parasta messuantia tarjosivat keittiöideologiaa tarjoava Trash Cuisine, Eco Design- vastuullisen muotoilun näyttely, nuoria kykyjä esittelevä The Block -kortteli ja varmasti koko messujen kuvatuin ahead- alue, jossa oli tuhansia näyttäviä valkoisia sateenvarjoja katosta killumassa. Mutta messujen paras kohta oli mielestäni Marimekon osaston kukkaistutukset. Tykkäsin ja kuvasin. Ja haluan meillekin tuollaisen rennon villipuutarha- lookin pihalle ensi kesäksi. Ja tietenkin musta LATO- talo oli todella kaunis ja onnistunut kokonaisuus. Huomenna lisää kuvia, Nyt hyydyttää ja ryydyttää ja kärsin kovasta korvakivusta. Hyvää yötä.
Designvertsas Omana 

Ihan käymisen arvoiset messut. Messut avautuvat yleisölle huomenna ja kestävät sunnuntaihin asti. Huomenna kuvia lisää, sieltä alkupäästä. Kiitos, ihana Laura seurastasi.

Comments

  1. Kiitos messukuvista, mahtavaa päästä paikalle näin virtuaalisesti! :)

    ReplyDelete
  2. Mä voitin messuille kaksi lippua, mutten taida päästä/jaksaa lähteä. Kivaa päästä blogeista kurkkimaan näin virtuaalisesti! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.