Lampe Berger -ilmanpuhdistaja

Sain Lilistä testiin ihanan näköisen Lampe Berger- ilmapuhdistajan. Tyylikkään näköinen lyhty keksittiin Ranskassa jo 1890-luvulla kulkutautien ehkäisemiseen. Alkuun näitä käytettiin sairaaloissa, myöhemmin myös kotioloissa. Lyhdyn ensimmäinen tehtävä on ilman puhdistaminen ja toiseksi vasta luoda ympärille miellyttävää tuoksua. 


Tuote toimii, niin että sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori kuumenee niin kumamksi, että se tuhoaa ilmassa olevat haitalliset molekyylit. Lyhty poistaa yli 60 % huoneilman bakteereista. Lampe Berger poistaa mm. ruoankäryt ja märän koiran tuoksun ;) Tätä nyt testanneena, huoneilmassa on huomattavissa selkeä raikkauden tuoksu.Käytettävien nesteiden pääaine on puhdas alkoholi. Voit valita lyhtyyn laitettavaksi joko ihan neutraalin- tai  tuoksullisen nesteen. Tuoksut ovat synteettisiä ja tuoksut ovat Ranskan huippu parfymeerien kehittämiä.


Lampe Bergeriä on tosi helppo käyttää ja pakkauksen mukana tulevat selkeät käyttöohjeet. Poltin ja sydän tulee uusia vähintään kerran vuodessa, mutta kestää n. 200 käyttökertaa. 


Olen aivan fiiliksissä tästä tuotteesta ja tätä meillä varmasti käytetään ahkerasti ja vähän joka paikassa. Tykkään tuoksuista, mutta tämän tuoksu ei ole liian voimakas, kuten joidenkin tuoksukynttilöiden ja varsinkin suitsukkeiden. Ja ne eivät puhdista ilmaa lainkaan. Lyhtyjä on saatavilla monen eri muotoisena ja kokoisena ja ne sopivat niin moderniin kuin perinteiseen sisustukseen. 

Näitä myydään Tampereella Lilissä, joka sijaitsee Tullintorilla.

Comments

 1. Mielenkiintoista! Pitäisi päästä testaamaan. Kiinnostaa sekä puhdas ilma että tuoksut :) Mähän virittelen täällä itsetekemiäni huonetuoksuja vauvaöljystä ja rosmariini-öljystä =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun huonetuoksut kuullostavat todella eksoottisilta ;)

   Delete
 2. Tuo on niin loistava, meiltä se löytyy ja ollaan tykätty tosi paljon. Jopa koiralle allergiset ystävät ovat voineet olla meilläe helpommin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta sehän on hyvä kuulla. Meilläkin kun tuo koira makaa kaiken päivää sohvalla ;)

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.