Mansen Blogikirppis | su 11.10. | klo 11-14

Tässä on pitänyt siis niin kiirettä, koska ollaan puuhattu Mansen Blogikirppistä, joka on su 11.10. klo 11-14 Galleria Bertelissä. Galleria Bertel sijaitsee Finlaysonin tehdasalueella, aivan Tampereen keskustassa, Työväenmuseo Werstaan yhteydessä. 
Mansen blogikirppiksellä on ihan huikee bloggaajakaarti myymässä mm. vaatteitaan, sisustusaarteitaan, pieneksi käyneitä lastenvaatteita. Tiedän, että muutama bloggaaja on niin taitava käsistään, niin myynnissä on myös heidän omaa tuotantoaan. 
Paikalla on tosiaankin bloggaajia ympäri Suomen. Edustettuna on mm. Helsinki, Turku, Jyväskylä, Kokkola, Tampere. Ihan huikeeta saada nämä huipputyyppit Mansen Blogikirppis- tapahtumaan. Myymässä kirppiksellä ovat: 

Jos et vielä ole liittynyt mukaan tapahtumaan, tee se nyt kätevästi klikkaamalla tapahtuman Facebook-sivulle. Samalla jaat tietysti kaverille tiedon kivasta tapahtumasta. Tule siis tekemään huippulöytöjä meidän pöydistä ja samalla tapaamaan kasvoja blogien takaa.

Mansen blogikirppiksellä näet ja koet samalla tamperelaista designia, sillä NOUKI, OMANA, SALMIAK STUDIO ja OMASHOP esittelevät ja myyvät tuotteitaan siellä meidän kanssamme. Todella ihanaa saada nämä yritykset mukaan meidän tapahtumaan.

Jaossa on myös 50:lle ensimmäiselle asiakkaalle goodiebag ja saimme mukaan yhteistyöhön todella hyviä yrityksiä. Kassista löytyvät seuraavien yritysten tuotteita tai tarjouksia:

Ja ostosten lomassa tai niiden jälkeen voit nauttia kahvit Museokahvilasta, joka palvelee 11-15.


Mukana kirppismenossa hääräävät myös seuraavat bloggaajat:
Eli kannattaa tulla paikanpäälle! 

LIITY MUKAAN! Seuraa Facebookin- tapahtumasivua, niin pysyt ajantasalla. Ehkä vilautamme vähän etukäteen, mitä kukin myy... TERVETULOA!

Comments