Marokkohenkinen taso olohuoneessa

Esittelin teille kesällä terassille tekemäni ja kauan haaveilemani marokkolaisen tason. Terassi-postaukseen pääset tästä. Syksyn tullessa halusin siirtää tason sisälle suojaan sateelta ja kylmältä. Myös olohuoneemme on 5 vuotta ollut vailla tasoa tai pientä pöytää. Suunnitelmia on ollut vaikka minkälaisia pöydän suhteen, mutta ajattelin kokeilla tätä omaa DIY- tasoani. Hetken mietin, että mitä mies siitä tuumaa, mutta hänestä se olikin hyvä ja marokkolaisuus ei ainakaan nyt haitannut häntä yhtään. Tason päälle saa tehtyä kivoja ja vaihtuvia asetelmia. Ja jos marokkolaisuus kyllästyttää, niin haetaan uusi laminaatinpalanen kaupasta ;) Hedelmät ovat hyvin näkösällä paikalla ja kädenulottuvilla. Ja täytyy ihan kehasta tuota Doctor Designin Illu- valaisinta, josta olen tykännyt todella paljon. Valaisimeen saa niin näppärästi vaihdettua tulosteen, joka muuttaa hetkessä valaisimen ilmeen. 

  

Comments

 1. Laminaattiako tuo taso on? Hmm....- kuinka paksua?
  Illu näyttää tosi kivalta! Mulla oli niitä aikoinaan omassa liikkeessä myynnissä, mutta sen jälkeen olenkin unohtanut koko valaisimen. Vieläköhän niitä saa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan normaalin paksuinen laminaatti, mutta normia vähän leveämpi.

   Mä myin kans Illua ja kyllä niitä näköjään vieläkin tehdään. Tykkään tuosta tosi paljon.

   Delete
 2. Hyvä Diy ! Siis onko tuollaisia marokkolaisia laminaattejakin jo olemassa? Olen törmännyt vain laattoihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö olekkin ja niin näppärä tehdä. Nostaa vain paikoilleen. Kyllä on laminaattiakin, tämä on ostettu Bauhausista ja malleista sain valita parhaimman. Ja mikä parasta, pystyin ostamaan yhden suirun, eikä tarvinnut ostaa koko pakettia.

   Delete
 3. Replies
  1. No niin on, tykkään siitä tosi paljon.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.