Nässy seinässä

Pitkään siihen meni (5 vuotta, tähänkin) ja suunnitelmatkin vessan seinän suhteen muuttuivat miljoonaan kertaan matkan varrella, Nyt sietää sitten hurrata ja lujaa, sillä alakerran  vessa on valmis.Rakennusaikana meillä oli ajatuksena, että seinään tulee valokuva ja meillä oli jo silloin mielessä Näsijärvi. Ja koska Nässy ja Koukkuniemen uimapaikan laituri on meille jollain tapaa rakas (mies kirjoittanut, säveltänyt ja sovittanut sen nimisen biisinkin), niin oli selvää että Nässy, eikä esim. Pyhäjärvi päätyy seinään. Ehkä rakkaimmat ja ne tärkeimmät ja ainoat muistot tuohon paikkaan liittyvät juurikin rakentamisen aikaan, kun kävimme kesäiltaisin, raskaitten raksapäivien päätteeksi uimassa koko perheen kesken. E oli tosin niin pieni vielä, mutta oli kaukalossa mukana menossa. Lämmöllä ja kaipauksella muistellaan niitä aikoja.

Kuvan on ottanut kaverimme Okko, joka on taitava myös valokuvaamaan. Kauheen kauan tuon vessan seinän valmiiksi saattamiseen meni, vaikka itse valokuvan kiinnittämiseen meni varmaan 15 min, mutta joskus on vaan asioilla tapana kestää.

Nyt nautitaan ja kun vessaan astuu, kuva saa hymyn huulille ja muistot tulvahtavat mieleen. Jos haluat kuunnella letkeän Koukkuniemi -kipaleen, niin yksi raakileversio löytyy lopusta. Miehen tulevalla levyllä, biisi on vähän toisenlaisessa muodossa.  


Comments

 1. Ihana kuva Nässystä! Ja peili kuin laivan hytin ikkuna :) Hieno sisustus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kuva on älyttömän makee. Kiitos, tästä mekin tykkäämme.

   Delete
 2. Hui miten hyvännäköistä! Ja kuvahan on upea, ihanaa että sillä on tarina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku. Vessassa o kyllä ilo käydä ;)

   Delete
 3. HIENO! Mullakin on käynyt mielessä tälläinen valokuvaseinä Nässystä, kun kuvia siitä alkaa olla jo ihan ylenmäärin. Tähän asuntoon se olis ehkä hieman liikaa, kun asun ihan kävelymatkan päässä. Mutta ehkä seuraavaan. Näsijärvi on aina kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIITOS! Oih, pääset milloin vaan Nässyn äärelle. Meillä on valokuvaseinä ollut tekeillä viimeset 10 vuotta, joten ei kiirettä ;)

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.