Vierashuoneessa

Vierashuoneemme on toiminut majoituspaikkana vieraille ja "romuille". Sinne ollaan viety kirppiskamat ja muut kaikki säilytystä vaativat tavarat ja läjät ovat olleet valitettavasti sen mukaisia. Huoneen on myös vallannut poika kavereineen ja he pelaavat jostain syystä tässä huoneessa, eikä pojan omassa huoneessa, jossa on kyllä tilaa isommallekin jengille.

Oli aika siivota huone perusteellisesti, mutta edelleen sinne yhteen osaan jäi kirppistavaroita. Samalla huonekalut vaihtoivat myös tässä huoneessa paikkaansa. Lipasto pääsee tuossa kohtaa nyt paljon paremmin oikeuksiinsa kuin aulassa, jossa se ennen sijaitsi. Huone kaipaa vielä mattoja ja verhoa, jonka olen kyllä ostanut jo, mutten ole enää varma onko se enää sopiva. 
Kirppiskamat ovat nurkassa valmiiksi hinnoiteltuna ja kohta ne saavat kyllä kyytiä, kun Mansen Blogikirppis, KLIK starttaa 11.10. Olen lisäksi varannut vielä lähikirppikseltä pöydän pariksi viikkoa, joten tyhjä tila on tavoitteena. 


Jos et siis ole vielä huomannut Mansen Blogikirppis -tapahtumaa, niin klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan, sillä myyjinä on todella upeita bloggareita ja muutama tamperelainen yritys. 50 :lle ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa makee goodiebagi. Tänään paljastamme kaiken.  

Comments

  1. Ihana tuo vanha lipasto :))! Kaunista muutenkin!

    Mukavaa viikkoa.!

    ReplyDelete
  2. Tuo tapetti sopii lipaston kanssa yhteen hurjan hyvin. Ja tietty tuo musta lamppu. Toivottavasti mä nukun pian tässä vierashuoneessa. ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.