Blogimuijat Mansessa

Ennen blogikirppistä, minä ja melkein parikymmentä muuta bloggaajaa kokoonnutiin Mansessa lauantaina. Oltiin nimittäin Niinan (Sula Mahdollisuus) kanssa keksitty näille ihanille naisille ohjelmaa koko päiväksi. Mukana menossa lisäkseni olivat Johanna (Koti Aurorassa), Jutta (Muotopuoli), Silja (Mintunmustaa), Karin (Tunne tilat), Maja x miekkonen (Musta ovi), Heidi (Talo Luck), Laura + Janne (Sateenkaaria ja serpentiiniä), Katja (Optimismia ja energiaa), Sally (Sally*s), Piia (Pieni talo Helsingissä), Kati (Call it home), Jenni (Keski(piste)), Aino (Visuaalisesti vaativa), Jenni (Torson takana). Päivä aloitettiin Vapriikista ja aluksi kilisteltiin kuohuvalla ja toivotettiin muijat tervetulleiksi Manseen.
Ohjelmassa oli tutustuminen Vapriikin näyttelyihin. Aika leikkiä- näyttelyssä oli leikkikaluja eri vuosikymmeniltä ja sekä koti- että ulkomaisia, joilla suomalaislapset ovat leikkineet. Katsastimme myös Jääkiekkomuseoon, Kivimuseeoon ja Luonnontieteen museoon.Optimismia ja energian Katja huilaa hepan selässä. 
Kivimuseo
Olimme etuoikeutettuja kurkistamaan myös perjantaina 16.10. avautuvaan Mediamuseo Rupriikiin. Mielenkiintoinen näyttely kertoo mm. tietoverkkojen merkityksestä nykymaailmassa. Mahtavia puhelimia oli ainakin esillä. Kannattaa mennä katsomaan tämä näyttely ja fiilistelmään vaikkapa puhelinkoppiin.
Vapriikista suunnattiin matkamme pääkeskittymään, eli Pyynikki/ Pispala akselille. Tietysti veimme nämä naiset kuuluisille Munkkikahveille Pyynikille. Lämpöiset munkit ja kahvit maistuivat kaikille ja pyyhittyämme sokerit suupielistä kipusimme Näkötorniin ihastelemaan Tamperetta.Upeet maisemat siellä ylhäällä olikin. Munkkikahveista pääset muuten nauttimaan myös ihan Tampereen keskustassakin, eli Keskustorilla on toinen Munkkikahvila. Samat munkit on tarjolla siis sielläkin -yhtä makoisat, muttei yhtä hulppeet maisemat.

Huikeet säteet tulivat pilvien lomasta.


Karu ja ihana portaikko. Täydellinen paikka asukuvauksiin.
Tässä ihana Jenni: Torson takaa ja Sally: Sally*s- blogista.
Yläilmoissa tulikin sen verran viileä, että siitä suunnattiinkin Rajaportin saunan lämpöön. Mutta kuten arvata saattoi, osa naisista katosikin keskustaan lämpöisille juomille ja lauteille kipusikin vain osa tamperelaisista muijista. Itse en ollut ikinä käynyt tuolla ja RAKASTUIN paikkaan. Aivan ihanat löylyt ja tunnelma. Aivan kuin oisin päässyt ajassa jonnnekin ihan muualle, monta vuosikymmentä taaksepäin. Aito tunnelma, se ehkä kuvaa parhaiten tuota paikkaa. Haluan mennä tuonne tunnelmalliseen paikkaan uudestaan ja viedä perheenikin sinne. Aistin jo sen tunnelman pimeässä talvi-illassa, kynttilälyhtyjen loistaessa ja höyryn nousun iholta viileässä illassa.


Pukuhuoneen tunnelma oli huumaava ja kotoisa.


Huikeet köynnökset.

Kun olimme tälläytyneet takaisin edustunkuntoon, mietä odotti illallinen henkeäsalpaavan kaunisssa Heinätorin tiilirakenteisessa talossa, Pyynikintorin kupeessa. Tämä tunnelmalline paikka loisti kynttiloiden valossa ja ja meidät vastaaotti erittäin ystävällinen henkilökunta. Ravintolaan ehti juuri parahiksi tapahtumaan osallistuneet mattimyöhäiset Karin ja Heidi, nämä Jyväskylän hurjat ;). 

Ihana lyhtyrykelmä.

Nauru raikaa tässä seurassa.


Kamerat lauloivat myös täällä ja ketään ei haitannut, että ne annokset todellakin kuvatiin ennen niihin kiinni käymistä. Huikeen kiva tunnelma ja juttu luisti ruoan lomassa. Olin myös hommannut näille naisille upeat goodie bagit, koska halusin muistaa heitä jollain kivalla tapaa. Kassit vein jo päivällä ravintolaan ja ne odottivat valmiina tuolin selkänojilla.
Alkuruoka: Lämmin savuporokeitto
Pääruoka: Sorsan rintaa
Kassit olivat odottamassa. 
Sain mukaani yllätykseen mahtavat yhteistyökumppanit. ISO kiitos vielä heille. NOUKIn kassiin laitoin BLOSSA15 (K- 18- sivu)- vuosikertaglögiä, Mia Höytö Cosmeticsin VALO- voiteen, Cilla'sin KÄSI- pesuaineen, Heijastinkauppa.fi TATTI- heijastimen, joka on tamperelaisen Hanna-Riikka Heikkilän käsialaa, tietysti.
Muistakaas muuten, että heijastin on tärkeä tuolla pimeässä. Muista näkyä, vaikka vähän tyylikkäämmällä heijastimella. Tai ihan sama, kunhan näyt. Kasseihin piti vielä laittaa yhteistyökumppanimme ASUN- lehti, mutta ne jaettiin käteen blogikirppiksellä. Cillasin saippuatuotteita myy nyt Tampereella OMAshop, joka oli mukana blogikirppiksellä, ROOM ja ID.  

Massut täynnä erittäin hyvää ruokaa mietimme jatkopaikkaa ja mennäkkö vai ei.  Mutta villasukat, yöpuku ja kylmä kuohari houkutteli eniten ja lähdin kuuden blogisiskon kanssa meille jatkoille. Muut lähtivät omille teilleen. Poks sanoi kuharipullot ja puheensorina täytti olkkarin. Yöunet jäivät todella lyhkäsiksi, mutta kunnon aamupalalla oltiin valmiita vastaanottamaan kirppishulina, joka olikin melkoinen. Sehän oli teille jo selvää ;)

Kiitos ihanasta viikonlopusta te ihanat naiset! Tämän koko onnistuneen viikonlopun muistaa vielä pitkään. Jaa niin, ei niin kauhean kauan tarvi muuten odottaa, sillä jatkoa on luvassa ;)

Lauantain porukka:
Yhteistyökumppanit:

Comments

 1. Replies
  1. NO niin olikin! ootan jo kesää :DDDD

   Delete
 2. Kiitokset vielä tätäkin kautta! Aiva huikeita mimmejä olette ;DD

  Mulla on korvamato ja päässä soi vaan "Ja meillä kaikilla oli nii-in mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana.."

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olet huippu! Mahtavaa, lisää tulee.

   Delete
 3. Huippu kuva tuo missä tytöt nauraa ravintolassa. Kiitos järjestelyistä ja seurasta, oli mahtavaa! Nähdään pian, ihanuus! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siinä näkyy se hyvä fiilis mikä vallitsi koko viikonlopun. Ollos hyvä, vain parasta teille. Nähdään hani <3.

   Delete
 4. Upea tunnelma välittyi kuvista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tunnelma oli korkealla ja ihanat pari päivää näiden ihanien kanssa tuli vietettyä.

   Delete
 5. Kiitos upeen päivän järjestämisestä ja iloisesta seurasta <3

  Mahtavat kohteet olitte valinneet. Ihana Tampere!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sulle ihana ja Jannelle!

   Mahtava porukka oli kyllä kasassa. Tampere is the best.

   Delete
 6. Teillä oli kyllä varmasti ihan huikea viikonloppua. Kyllä harmitti jäädä kotiin, mutta pian jo nähdään <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi kerralla sitten mukaan. Mutta pian nähhään <3

   Delete
 7. Voih teillä on ollut myös aivan ihana päivä. Olisi muuten tosi hauska idea yhdistää meidän voimat ja tavata joskus.
  Valoisaa syksyä sulle ja aivan ihana blogi sinulla! ♥ ♥ ♥

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.