Kohta maalissa

Siis vihdoinkin yläkerran kylpyhuone etenee ihan maaliin asti. Eilen kiersimme rautakaupoissa, mutta mitään emme kuitenkaan saaneet aikaiseksi ostettua. Lahjakortti kyllä poltti kovasti taskussa, mutta päätöksiä saimme sentään tehtyä ja ensi viikolla tilataan tavaraa. Kylpyhuoneesta kuulette ensi kuussa vähän enemmänkin blogiyhteistyön tiimoilta ja näette valmiin lopputuloksen. 

Kylpyhuoneen materiaaleja ja valaisin ehdokas (KVIK Cylinder)
Kylpyhuone ei ole edennyt vuoteen yhtään mihinkä suuntaan ja ihanaa saada tuo nyt vihdoista viimein valmiiksi. Tätä prokkista kyllä oikeasti vauhdittaa tuo alkava yhteistyö ja hyvä niin, tuleepahan valmiiksi  Himoitsen noita Kvikin Cylinder- valasimia lipaston ylle, mutta katsotaan saadaanko ne asennettua. Toki ne toimisivat vain tunnelman luojana ja yleisvaloksi sitten jotain muuta, kun vaan keksisi että mitä.

Tästä huoneesta ensi kuussa postauksia muutamaan kertaan. Ja kerrotaanpa sitten samalla vähän tämän rakennuskustannuksista. Mukavaa sunnuntaita.

Tälle seinälle tulee 2,4 m taso ja pistorasioiden väliin peili.
Suihkuallas saa suikuseinän.
Tilassa on käytetty neljää erilaista laattaa ja sitten vielä laastia parissa seinässä.

Comments

 1. Jee, muut odottavat varmaan melkein yhtä malttamattomana lopputulosta kuin sä :) Kenen, ja mikä, tuo seinämateriaali muuten on tuossa yläkuvassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että muutkin odottavat tämän valmistumista ;) Seinä on meidän :D ja kuvassa näkyvä on piipun seinä ja pintaan on vedetty ihan antiikkilaasti.

   Delete
 2. Eipä tullut kurkattua sisään tuonne silloin viikko sitten. Jännää, on kyllä tulossa taattua retromodernia jälkeä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ois vyörynyt kaikki sotku vaan päälle ;)

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.