Laivalla

Muutama viikko sitten veimme muksut yllätysreissulle laivalle. He olivat siitä pitkään puhuneet ja toivoneet ja sitten vain yksi lauantai- ilta varasimme matkan seuraavalle viikonlopulle. Jos nyt miettii, niin ehkä lapsiperheen kanssa olisi järkevämpää mennä vaikka viikolla tai loman yhteydessä, muttei ehkä kuitenkaan lauantain lähdöllä. Heti satamassa näki sen perinteisen suomalaisen menon ja mieskin meinattiin "kaapata" ennenkuin pääsi edes sisälle terminaaliin :D Noh, mielissään vaan olis ollut. Hassuinta oli se, että törmättiin vanhempiini samassa aulassa. Noh, mikäs sen mukavanpaa kuin reissata porukoiden kanssa samalla purkilla. 


Risteily lasten ehdoilla. joten lasten leikkipaikka tuli hyvinkin tutuksi. Risteilyllä oli kivasti kyllä ohjelmaa lapsille ja menimme niiden mukaan. Nukkumaan mentiin muksudiscoilun jälkeen eli heti siinä 22 pintaan. Meno alkoi muutenkin olemaan melko riehakasta siihen aikaan. Yöllä ois ihan pikkusen tehnyt mieli mennä yökoltussa ojentamaan niitä nuoria neitejä, jotka herättivät minut keskellä yötä laulullaan. Nyt pidetään kyllä pieni tauko risteilystä, 10 vuoden välein on varmaan ihan sopiva. Pääasia, että lapset olivat tyytyväisiä ja saimme viettää aikaa yhdessä ja he pääsivät isoooom karkkikauppaan.Yllätyn edelleen siitä, miten hyvä poikamme on piirtämään, kun kotona ei mielellään kynään tartu.

Käyttekö te paljon risteilyillä?

Comments

 1. Hei, mä olen joutunut melkein joka kesä "risteilemään", kun tytöillä on Ruotsissa jalisturnauksia. Ei vaan oo mun juttu. Just hät hätää kestäisin Helsinki Tallinnan välin, mutta sitä pitempi aika tekee ihan hulluksi :)

  Onpa kaveri tosiaan taitava piirtämään. Kehen lie tullut?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viimeksi kun menimme Tallinnaan, niin ois pitänyt olla hytti, että sen matkan ois kestänyt :D Mutta onneksi sinne pääsee nopeasti ja sinne vois muuten tehdä blogireissunkin ;)

   Kaverin pappa on taitava piirtämään, itse en pysty tikku-ukkoa kummempaan.

   Delete
 2. Todella harvoin ja enkä tykkää yhtään noista viikonloppuristeilyistä. Laivalla olo on itselleni liian tylsää. Nopeasti paikasta toiseen se olla pitää. Jos on "pakko" mennä laivalle, max 3 h suunta on riittävästi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli siä kyllä aikas tylsää. Sama vähän lentäen 3 h on sopiva suuntaansa ;)

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.