Lucky Ring_uusia tuulia

Kerroin teille elokuun eräässä postauksessa muutoksen tuulista, jotka vallitsivat elämässäni. Irtisanonouduin siis vakkaritöistäni elokuussa ja jäin tietoisesti tyhjän päälle, mutta erittäin onnellisena. En ole nimittäin hetkeen ollut näin onnellinen ja tyytyväinen elämääni mitä nyt olen. Siihen lienee  pienenä osasyynä minun uusin sormukseni, jonka olen nimennytkin Lucky ringiksi. 

Näin reilu vuosi sitten tuon italialaisen Giorgio Martellon sormuksen koruliikkeen ikkunassa ja se palasi mieleeni aina välillä. Yksi tiistaiaamu, kun sain mieheltäni pelastavan teksiviestin kesken studiosession ja luvan irtisanoutua, niin kävelin tuohon liikkeeseen kysymään, että mahtaakohan sellaista sormusta vielä olla valikoimissa. Ja olihan se siellä minua odottamassa. Enää en epäröinyt, vaan sovituksen jälkeen sormus laitettiin rasiaansa ja työnsin sen taskuuni odottamaan oikeaa hetkeä, eli irtisanomispäivääni. Ihana myyjä antoi minulle siitä alennusta, kun kerroin hänelle salaisuuden, että  miksi sen ostin. Myyjä toivotti mitä parhaita kesän ja syksyn jatkoa. Lähdin eteenpäin ja hipelöin rasiaa taskussani kuin hobitti konsanaan. Siitä päivästä lähtien olen oikeastaan ollut vain yhtä hymyä.

Minusta lucky ring toimii, sillä tämä syksy on ollut niin upea, mutta niin ihanan kiireistä aikaa. Ensinnäkin lapset ovat tykänneet kun äiti on ollut kotona. Ollaan voitu pitää pienemmän kanssa vapaapäivä päikystä, jos siltä on tuntunut. Ja isompaa olen ollut kotona vastaanottamassa, kun on tullut koulusta. Ja ollaan leivottu yhdessä läksyjen teon jälkeen.


Toki minua on työllistänyt  myös supersuosion saaneen Mansen Blogikirppiksen järjestelyt. Jotenkin vieläkin pää pyörällä sen saamasta suosiosta. Ollaan kyllä Niinan kanssa todella tyytyväisiä. Ja ihanat tyypit, jotka kamojensa kanssa raahautuivat Tampereelle, WAU. Ihan huikeeeta. Ja muut blogijutut, sillä kotonaolon ansiosta olen voinut jopa osallistua muutamiin tapahtumiin, kun aika on sen sallinut. Lucky Ringin ansiosta tämäkin ;)  

Mutta ennen kaikkea minut on pitänyt kiireisenä uuden työn hakeminen. Tässä on pääkoppa käynyt kuumana koko syksyn, että mitä ihmettä alan tekemään. Oman firman perustaminenkin oli jo vahvalla, kunnes tuo kaikkien rakastama ihana verottaja ei hyväksynyt minun liikeideaani, jotta sen oisin voinut sellaisenaan toteuttaa. Se idea olisi ollut niin huippuhyvä ja palvellut pienyrittäjiä. Mutta yksi verottaja ei minua lannistanut, vaan jatkoin eteenpäin, tosin unohtaen liikeideani pöytälaatikkooni.


Joka päivä, jo yli vuoden ajan, on sähköpostiin paukkunut muutaman eri välitysfirman avoimet paikat, mutta eipä niissä kauheesti mitään kiinnostavia pestejä ole tarjolla ollut. Muutaman hakemuksen olen laittanut niiden kautta tulleiden työpaikkojen perään, saamatta kuitenkaan mitään vastausta. On muuten erittäin ärsyttävää, kun yritykset eivät vastaa millään tapaa saamaansa hakemukseen. Työnhakija kun käyttää aikaa sitä varten ja tekee sen hakemuksen juuri heille. Joo, tiedän, että hakemuksia saattaa tulla satoja, mutta vastaisivat edes "Kiitos hakemuksestasi" -tyyppisesti.  

Ajattelinkin heti alkuun lähteä kartoittamaan ihan avoimilla hakemuksilla työmarkkinoita, unohtaen todellakin mollit ja muut. Laitoin hakemuksen ja toisenkin ja kolmannen. Näistä sainkin vastauksia kiitettävästi.

Mutta sitten oli se YKSI hakemus. 8 min kuluttua lähettämisestä sain kutsun haastatteluun ja nyt voin ilolla kertoa, että minulla on työsopimus allekirjoitusta vaille tuolla sähköpostissa odottamassa. Uudet kuviot alkavat parin viikon päästä. Odotan todellakin innolla, että pääsen töihin,  sillä huipputuotteet ja porukka odottavat minua.  Pyöritän Lucky ringiä sormessani jälleen tytyyväisenä -se toimii!


Comments

 1. Mahtavaa, onnittelut! Itsekin täällä harhailen ja mietiskelen tulevaa. Irtisanouduin myös vakkarityöstä ja voin samaistua fiilikseesi - olo tuntuu onnellisemmalta kuin koskaan aikaisemmin, vaikka tulevaisuudesta ei ole mitään hajua. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Maru just noin. Jos ei viihdy(kauniisti sanottuna ;)) jne. niin hemmetiäkö sitä kärsii sellasessa duunissa. Tosin kaikilla ei ole mahdollisuutta irtisanoutua. Mutta kun on rakkautta ja turvaa ja tuki kotona sekä priorisoi asioita ja miettii mitä syö, niin kummasti sitä pärjää vähemmälläkin. Meillä ei oo ollut mitään hätää ja se, että minä olen niin hyvällä tuulella, heijastuu kaikkiin.

   Hyvä, että olet ollut myöskin rohkea,Mua ei ole päivääkään kaduttanut ratkaisuni, toivottavasti et sinäkään kadu.

   Ja aiomme myös jatkossa jakaa tätä kulutuslinjaa, joka nyt on menossa, sillä olemme huomanneet miten vähällä rahalla sitä oikeastaan pärjääkään ja miten paljon sitä rahaa on kaikkeen "turhaan" aiemmin tuhlannut.

   Delete
 2. Myös minä sanouduin irti vakituisesta työstäni 7 vuoden työrupeaman jälkeen toukokuussa. Hain aluksi vimmatusti töitä koska työtodistuksellani on NIIN iso painoarvo kaupanalalla. Mutta koska työpaikkaa ei jostain syystä tullutkaan päätin jäädä "laineiden vietäväksi" se työpaikka tulee kuin on tullakseen. Nyt olen ollut työttömänä ja onnellisena kaikesta siitä stressistä.Ja joo rahallisesti jäämme 500e miinukselle kuukaudessa kuin että olisimme kumpikin töissä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta on hyvä, että nauttii kerrankin kun voi ja sitten kun siltä tuntuu aktivoituu työelämän suhteen ihan uudella virralla. Tosin kauhean kauan ei minusta kannata kuitenkaan olla tekemättä mitään. Tsemppiä!

   Delete
 3. Susta kyllä huomaa darling, että sulla on ollut onnen syksy. Ihanaa. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hani, nollataan tilanne kohta :D

   Delete
 4. Mahtava tarina! Munkin täytyy käydä hankkimassa oma "jäniksen käpäläni" :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinä ihana! meeskin hakeen, vaikka se niin hullulta tuntuukin.

   Delete
 5. Niin mahtava uutinen Suvi! Onnea uuteen työhön! Ja ihana sormus ;DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sally. Onnea tarvitaan kyllä. Ja rakastan tuota mustaa sormusta. Tahtoisin tuohon riviin vielä pari kolme sormusta, kun niitä ois niin hieno yhdistää.

   Delete
 6. Ihana tarina sormuksen takana. Onnea uuteen työhön! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pilviraitti. Sormuksessa on taikaa.

   Delete
 7. Awww! Aivan ihana tarina ja meni ihan kylmät väreet! Onnea uusisya tuulista ja ihanaa, että kuuntelit sydäntäsi/oloasi!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana sinä. Sydämen kuuntelu kannattaa aina.

   Delete
 8. Aivan ihana tarina! Ja kaunis tuo sormus <3
  Paljon onnea uudesta työpaikasta -asioilla on tapana järjestyä!
  Harmittaa niin että on jäänyt nämä mansen bloggareiden tapahtumat väliin, kyllä mä vielä! :)
  Kauniita onnellisia syyspäiviä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina.

   Asioilla on todellakin tapana järjestyä tavalla tai toisella.

   Mansen Blogikirppis 2016 on tulossa.

   Samoin sulle ihanaa viikkoa.

   Delete
 9. Mahtavaa!! mistähän minä bongaisin itselleni jonkin onnenesineen... Minullakin oli kaverin kanssa unelmien yritysjuttu meneillään mutta toinen kerkesi ensin, voi samperi että harmittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moro Muru, ei sitä etsimällä kannata etsiä. tulee vastaan kun siltä tuntuu. Se on syvältä, että joku muu ehtii edelle.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.