Mansen Blogikirppis_ vielä kerran


Edelleen pää aivan pyörällä ihanasta viikonlopusta ja kirppishulinasta. Tajuntonta, miten hyvin Mansen blogikirppis vetikään väkeä puoleensa, vaikka kyllä me jännitimme, että muodostuuko sitä jonoa ollenkaan sinne oven taakse, vai ei. Ja muodostuihan se. Se oli tuuletuksen paikka. 

Kävin vähän  kuvavarkaissa blogisiskojen luona, kun omaan kameraan en blogikirppiksellä kertakaikkiaan oikein ehtinyt tarttumaan kun pöhinä alkoi.

Porukkaa oli
Kuva: Sula Mahdollisuus
Muotopuolen pöytä.
Mustan oven pöytä.
Kuva: Optimismia ja energiaa

Mukana menossa OMAshop.
Kuva: Optimismia ja energiaa
Retromodernin pöytä
Kuva: Optimismia ja energiaa
Ennen tapahtuman alkua.
Kuva: Sally's
Erittäin paljon kiitoksia Aamulehdelle tapahtumamme uutisoinnista, hienosti ja näyttävästi hoidettu. Kiitos blogikumppanilleni Niinalle Sula Mahdollisuus- blogista, joka osasi minua hyvin rauhoitella tarpeen tullen. Niina kyllä kirjoitti minusta kauniisti blogissaan "jonka positiivinen energia vie vaikka läpi harmaan kiven". Kuukausien työ palkittiin kyllä todella mainiosti. Kiitos vielä kerran kaikille.

50 goodie bagia meni hetkessä ja sisällön ehti kuvata Noora, jonka kuvaa lainasin. Kiitos yhteistyökumppaneille kassin sisällöstä.

Kuva: Optimismia ja energiaa

Kuva: Curiouser & Curiouser 

Blogikirppis kun oltiin saatu taputeltua ja ovet suljettua, kokoonnuimme vielä osan porukan kanssa legendaariseen Ohranjyvään syömään, sillä he ystävällisesti halusivat tarjota meidän mahtavalle porukalle ruoat sovittuun hintaan. Tähän oli hyvä lopettaa aivan täydellinen viikonloppu. Postausta tulossa vielä meidän lauantai päivästä, joka oli erittäin kivaa ohjelmaa täynnä.

Tiättekö muuten mitä?

Mun muistikirjaan kynä kirjoitti jo otsikon 

"Mansen Blogikirppis 2016". 

Ps. Etsitään uusia, vähän isompia tiloja. Saa tarjota.

Comments

 1. Taidan toistaa itseäni, mutta aivan mahtava viikonloppu takana, iso kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toistan myös. Mutta hyvästä suorituksesta ja onnistuneesta viikonlopusta on syytä olla tyytyväinen ja vähän hehkuttaa, jopa vähän liikaa, isosti ;)

   Delete
 2. Voi harmi, ettei tuo viikonloppu sopinut mitenkää, mutta ensivuonna sitten!
  Noin suosittu tapahtuma on uusittavavilman muuta :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.