Sneak Peek- Mansen Blogikirppis su 11.10 klo 11-14

Sunnuntaina se tärähtää, Mansen Blogikirppis. Ovet aukeavat klo 11. 

Paikkana toimii upea Työväenmuseo Werstas ja noiden ruutuikkunoiden takana pilkottava Galleria Bertel. Ovet aukeavat siis klo 11, mutta tule ajoissa paikanpäälle, sillä 50 ensimmäistä saa yllätyskassin. Mukana tapahtumassa on tuttujen bloggareiden lisäksi paikallisia design- yrityksiä, NOUKI, OMANA, OMASHOP ja SALMIAK STUDIO.


Täällä kovaa vauhtia jo katselen tavaroita, joita myyn sunnuntaina, ensimmäisellä Mansen Blogikirppiksellä. Kannattaa klikata itsensä mukaan Facebookin tapahtumasivulle, niin näet vähän muidenkin bloggajien vilautuksia myytävistä tavaroista. Emme ota vastaan ennakkovarauksia, vaan kannattaa siis tulla penkomaan paikanpäälle.Minun pöydästäni löytää paljon uutta ja vanhaa sisustustavaraa, tekstiilejä, Everyday Designin lehtitelineet, paneeliverhokankaita lastenhuoneeseen, nojatuolin, uusia säilytysboxeja, syöttötuolin, lastenvaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Se joka on aina himoinnut vanhaa porrastaulua, niin sellainenkin löytyy.Ja tässä bloggarit, ketkä myymät aarteitaan ensi sunnuntaina kirppiksellä:

Dioriina
Vaaleanpunainen hirsitalo 
Visuaalisesti Vaativa

Muista varata mukaan avoin ja iloinen mieli sekä käteistä rahaa (muitakin kuin 20 eur seteleitä). Varaudu ehkä siihen, että joudut hetken jonottamaankin sisäänpääsyä.

Lämpimästi tervetuloa morjestamaan meitä bloggaajia ja tekemään kivoja löytöjä Mansen Blogikirppikselle.

Yhteistyössä:

Comments