ZZZZ- Nuku hyvin

Tapasin tällä viikolla Tampereen Finlaysonin myymäläpäällikön kahvin parissa ja piipahdimme palaverin jälkeen myymälässä, sillä en ollut käynyt siellä pitkään aikaan. Juttelimme talon ihanasta historiasta ja kiersimme koko myymälän lävitse jutellen ja ihastellen tietenkin myymälän valikoimaa.

Myymäläpäällikkö esitteli syksyn uutuuksia, joissa olikin tosi monta kivaa kuosia. Puheet kääntyivät 10 ja 11 -vuotiaisiin poikiimme ja siihen, miten vaikeaa on löytää sen ikäisille miellyttäviä lakanoita. Ei tuon ikäsiin muksuihin enää iske Angy Birdsit, eikä Muumit, mutta kuitenkin olisi kiva nukkua kivankuosisten lakanoiden alla. Myymälässä oli esillä uusi ZZZZ- mallisto, joka on kuin tehty tuon ikäsille pojille. Niissä on asennetta. Ihastuin.

Sain mukaani yhden lakanasetin testiin ja valitsin DIGIT- kuosin, Ajattelin, että kuosi miellyttää matikkaneroista poikaamme. Ja miellyttihän se.
Sami Vulli on suunnitellut ZZZZ- mallistoon kolme kuosia; DIGIT (numerot), CLICK (biljardi) ja DREAM TEAM (pop-taiteellinen). ZZZZ-mallistossa on tosi kivoja kuoseja ja just sopivia tuon ikäselle. Minusta nuo ZZZ- malliston Tikru- kuosiset ovat myös tosi makeet. Kiitos Lauralle esittelystä ja lakanoista. Nyt nukuttaa, ZZZZ.


Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.