Käsitöitä, designia...kaikkea ihanaa

Suomen Kädentaidot-messuja vietettiin Tampereella toissa viikolla. Pääsin jälleen messubloggaajan roolisssa kiertelemään halleja ristiinrastiin. Upeat messut jälleen kerran ja NIIN paljon kaikkea ihanaa oli tarjolla. Itse pongailin lähinnä erilaisia kumi- ja nahkakoruja, vanerikoristeita, pellavatuotteita, kalannahkoja ja mehiläisvahakynttilöitä.

Messuilla kävi viikonlopun aikana lähes 44 000 kävijää, yli 7000 enemmän kuin edellisenä vuotena. Ja kyllähän sen tungoksestakin taas huomasi. Koko perjantai päivähän siellä meni ja ei edes riittänyt, sillä Deli- osasto ja Keräily -messut jäivät vallan kiertämättä ja Designosastonkin ehdin vain läpi juoksemaan. Sunnuntain suunnitelmat muuttuivatkin ja lähdin lasten kanssa uudelleen messuille. Vein muksut maistelemaaan  herkkuja ja askartelemaan ja samalla pääsin kiertämään väliin jääneet hallit. 

Nyt laitan itselleni ja teille tähän vinkin, jonka muistan sitten ensi vuonna.  Aloita kierros hallista C, etene halliin E ja sitten halli A, vaikka täältäkin hallista löytyi vaikka mitä ihanaa. Ja älä jätä väliin Keräily-messujakaan, koska sielläkin oli kaikkea ihanaa.

Ostoksiakin tuli tehtyä ja voin esitellä ne teille myöhemmin. Ja uusia ihania kädentaitajia tuli nähtyä ja juteltua todella monien kanssa ja sovittua kuvioita, joista kuulette myöhemmin. En malta kyllä odottaa, että voin kertoa teille löydöistäni, mutta instassa on yhdestä uudesta tuttavuudesta monta vilahdusta jo näkynytkin. Ehkä parhaimman messukokemuksen sain kuitenkin pressihuoneessa, kun viereeni istahti vanha hienorouva, joka kertoi olleensa 30 vuoden ajan messukeskuksen konttoristi. Erittäin miellyttävä keskustelutuokio oli tämän ladyn kanssa. Ensi vuonna messut pidetään 18.–20.11. Aion jälleen mennä paikanpäälle. Nyt kuviin. Viime vuoden postaukseen pääset tästä.

Sisäkumeista valmistetut Asmin persoonalliset tuotteet


Oikealla Tuliaistuvan lamppuja himoitsen edelleen. Upeat varjot.
Huhtadesign

Töysän Kenkätehdas ja Jenni Saksa
Kattaukseen pellavaa
Sitrus keittiösaippua ja Veicon vaneriset korvakorut
Värjättyjä lohennahkoja ja mehiläisvahakynttilöitä
Tuias

Kalannahka rannekoruja
Upeita koruja ja keramiikkaa by Pauliina Rundgren 
Kuvioituja nahkoja
Komeita ja näyttäviä suolasaippuioita; Onnenpussi
Keramiikka lumitähtiä Kerameija
Mehiläisvahakynttilöitä useassa eri värissä.
Vasemmalla: Tuias:in ihania kynttilänjalkoja ja keramiikkatuotteita.  Oikealla Kerän ihana osasto
Vasemmalla Valona ja komeita himmeleitä oikealla.


Onnenpussi

Upeita vanerikoristeita ja pellavatuotteita
Omanan Salamatkustaja ja LET HER go:n tuotteita
Ihanat Salmiak Studion Revontuli- laukut
Salmiak Studio ja Omana
Jenni Saksa ja Seelen koruvalikoimaa.
Ensi vuonna taas tavataan!

Comments

  1. Messut olivat kyllä tosi huikeat. Juuri kävin itsekkin kuvia läpi ja en osaa päättää mitä jätän pois :D Itse oli kipeänä ja sen takia en montaa tuntia jaksanut olla paikalla, se harmittaa todella paljon.
    Ensi vuonna ilman muuta uudelleen :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.