Kylpyhuone etenee_ melkein maalissa

K-raudan marraskuun vierasbloggaajana lupailtiin herkkua loppupostauksiin ja lupaus pidetään. Joku on saattanut blogiani seuratessaan huomata, että olemme tehneet yläkerran kylpyhuonetta pitkään ja hartaasti; ideointia kylpyhuoneen sisustuksesta ja kalustuksesta on vuosien varrella ollut vaikka minkälaista. Mutta nyt olemme vihdoinkin melkein maalissa asti. Tunne on todella hieno, ja ilman K-raudan apua pähkäilisimme luultavasti vielä pitkään kylpyhuoneen valintojen kanssa. Nyt kun meille asetettiin ulkoapäin selkeät deadlinet, niin hommat oli pakko saada liikkeelle ja valmista alkoi tulemaan. Toivottavasti voimme esitellä teille ensi viikolla täysin valmiin kylpyhuoneen.

Nyt vessassa on vihdoin kiinni pönttö, allas ja hana. Vessanpönttö ja allas haluttiin valita alakerran tyylin mukaan ja Svedbergin tyylikkäät tuotteet sopivat moderniin ja skandinaaviseen linjaan hienosti. Väänsimme miehin kanssa altaan mallista hieman kättä, mutta annoin (tässä asiassa) periksi ja hyvä ja iso allas on nyt paikoillaan ja olen tyytyväinen. Kylpyhuoneen hanat valitsimme K-raudan omasta Cello-tuotesarjasta. Pesualtaan hanaksi valitsimme yksinkertaisen ja tyylikkään Modern-mallin käsisuihkulla. 

Mallaillaan altaan ja peilin oikeaa paikkaa, 

Porattiin kahdella erikokoisella reikäterällä työtasoon reiät altaalle, 35 mm ja 98 mm
Välillä myös siivottiin
Valmiit reiät altaalle.
Hanan asennusta
WC-istuin  NAUTIC 5591 6L VAKIOKANSI ja ALLASHANA CELLO MODERN CG22 BIDEE Gustafberg - allas paikoillaan
Nyt vielä suihkusetti paikoilleen, suihkuseinän asennus, peili, valaisimet, valokytkin ja loppusilaus sekä siivous. Tämä viikko tietää työpäivän päälle pitkiä ehtoita. Ensi viikkoa ei meinaa malttaa odottaa.Comments

 1. Jee! Huippuu, kun tuloo valmista. Erityisesti pitkittyneen projektin loppuunsaattaminen tuntuu vain niin hyvältä.

  ReplyDelete
 2. Meillä kanssa suunnitteilla vessaremppa. Hyvältä näyttää teillä :)

  ReplyDelete
 3. Jes! Upeeta!

  Mahtaa olla hyvä fiilis, kun homma etenee. Pakko on paras motivaattori:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.