Kylpyhuoneen loppusilaus

En malta olla esittelemättä yläkerran kylpyhuoneen loppusilauksen tekeviä tuotteita, joka on ihan kohta käsillä. Kumpa pääsisin jo tekemään loppusiivouksen ja asentamaan tilpehöörit paikoilleen. Iso kiitos jo tässä vaiheeessa kuuluu K- raudalle, joka on potkinut meitä eteenpäin ja auttaneet saamaan tämän kylpyhuoneen valmiiksi. 

Kylpyhuoneesta tulee tosi ihana ja mietimme, että mitäs jos me miehen kanssa muutettaisiin yläkertaan asumaan, niin nauttisimme yläkerran kylpyhuoneesta enemmän ja useammin. Katsotaan minkä liikkeen tässä teemme, myllätäänkö pian koko asunto ylösalaisin. Oi, ois se projekti.


Tason eteen valitsin ihanan House Doctorin Sissy-maton*(1) OMAshopilta, samoin messinginväriset House Doctorin metallikorit(4)*. Fermin triangelinmallinen vessapaperitelineen(2) nappasin jo kauan aikaa sitten Design Boulevardista matkaani ja eilen kävin tilaamassa Kvikiltä mustat roikkuvat Cylinder* -valaisimet (5) tason päälle. Cillasin SIISTI-pesuaineen*(3) kehtaa pitää esillä ja helposti saa siistittyä pinnat puhtaiksi. Pyyhkeet vielä pakettiin, ehkäpä pukinkontiin ja sitten vain nauttimaan. Kunhan saan kaikki paikoilleen, kaakelit pestyä, niin näette upean lopputuloksen kokonaisuudessaan.

Comments