Tämän viikon menovinkit | Tampere | Helsinki |

Perjantaina taas käynnistyy vuoden upein ja odotetuin tapahtuma -Suomen Kädentaidot -messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Suomen Kädentaidot -messut nostavat jälleen kerran upeat kotimaiset tuotteet, käsityötaidot ja -tekijät ja Suomi designin estradille. Tapahtuma järjestetään jo 20. kerran. Uniikkeja ostoksia pääset tekemään perjantaista-sunnuntaihin 13.-15.11.2015.  

Juhlavuoden tapahtuma on värikäs ja elämyksellinen viikonvaihde on  täynnä ohjelmaa ja ostosmahdollisuuksia. Samanaikaisesti toteutetaan keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily-messut, eli Messukeskuksessa on monelaista tapahtumaa ja nähtävää, kuten erilaisia pajoja ja näytöksiä, joten ihan tunnissa etkä parissa et messuilta selviä pois.

Itse menen käymään kameran kanssa paikanpäällä, sillä olen tänäkin vuonna messubloggaajan roolissa. En malta odottaa, että pääsen ihastelemaan taidokkaita töitä ja toivon löytäväni kotiin jotain pientä, kaunista ja erikoista. Ehkä jotain myös lahjaksi. Varmastikkaan en lähde messuilta kotiin tyhjin käsin, ainakin kamera tulee olemaan täynnä kuvia. Tässä pari maistiaista viime vuodelta. Viime vuoden postaukseen pääset tästä.


Paras vinkki messuille: VARAA AIKAA KIERTELYYN,IHASTELUUN ja OSTOKSIEN TEKOON. 

***********************************************

Toinen menovinkki viikonloppuun on Helsingin Wanhassa Satamassa järjestettävät Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit. Nämä festarit ovat yhtä lakritsitiedon ja makuelämysten juhlaa. Tapahtuman tarkoituksena on olla kaikkien lakritsin ja salmiakin ystävien, valmistajien ja jälleenmyyjien kohtauspaikka. Festivaalien kävijöillä on mahdollisuus osallistua maistiaisiin, workshopeihin ja kilpailuihin sekä tietenkin löytää uusia herkullisia lakritsisuosikkeja. Tänne ois tarkoitus suunnata sunnuntaina.
Comments