Unelmatapetti

Viime viikon keskiviikkona tutustuin uusiin ihaniin tapetteihin, nimittäin K- rauta kutsui minut ja muita bloggaajia  #unelmatapetti- iltaan. Hyvää seuraa, ruokaa ja esityksissä saimme hyvin kattavaa tietoa uusista mallistoista ja mm. tapettien valmistukseen käytetystä paperista.

Upeat Eco Wallpaperin uudet mallistot; skandinavisen tyylikäs Black & White ja aavistuksen romanttishenkinen Simplicity- mallistot pistivät huokauksen äänet kuulumaan suusta. B&W- mallistoissa on mukana ollut Terese Sennerholt ja hän on suunnitellut kaksi näyttävää kuosia. Minusta White & on AIVAN super style.  Molempien mallistoiden upeat stailaukset saivat kädet ihan syyhyämään upeita kuoseja katsoessa. 

Tässä suosikkini mallistoista:Mitäs tykkäät?

Comments

 1. Lienee jonkinlaista telepatiaa, sillä olen viimeaikoina useaan otteeseen ihastellut ko. tapetteja ja satuin myös itse niistä just kirjottamaan. :D Ihania ovat. Ihanaa päivän jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa! Noi on kyllä ihan huikeen hienoja!

   Delete
 2. Kaksi ekaa näen ihan jo meidän seinällä :D

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania tapettikuoseja! Olen kuolannut jo monta kertaa, vaikka en ole itseäni kovin tapetti-ihmisenä pitänyt. Vaikka kyllähän meiltäkin tapetteja loppupeleissä aika montaa löytyykin...

  Alimmassa on ihan mielettömän vahva tunnelma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä löysin aikas monta ihanaa kuosia noista ja kuola valuu. mä oon kyllä tapetti-ihminen ja voisin vaihtaa useinkin niitä, mutta täällä asuu yks joka on ihan toista mieltä.

   Delete
 4. Onpa hyvän näköisiä! Hitsi kun en muistanut ilmoittautua tuonne, mutta onneksi blogeista voi vilkuilla parhaita paloja.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.