Bloggareiden joululahjatoiveet

Huh huh, tämä joulukuu taitaa kuulkaa vaan vilahtaa nopeasti ohitse (onneksi on ihanan kiireinen työ, ei sinänsä haittaa), mutta ehdin kuitenkin tiedustella kolmen rakkaan blogikollegan joululahjatoiveita. Ajattelin, että on ihan kiva kuulla muidenkin kuin vain lasten toiveita ;) Pukki vois olla nyt sitten kuulolla korvat höröllä, aikuiset puhuu nyt.

Aloitellaan Lauran toiveista, joka kirjoittaa Sateenkaaria ja Serpentiiniä -nimistä blogia.

Laura on aina ollut käytännöllisten lahjojen ystävä. "Mieluiten jotain kulutettavaa / syötävää tai sitten todella tarpeellista." Laura kirjoitti pukin kirjeeseen toiveiksi Lakaisuharja ja rikkalapio, Sementtitiiliä Tyynelän kuistin lattiaan, Kotimainen pellavakylpytakki ja Sormipaneelia Tyynelän yläkerran vinoihin sivukattoihin. Miten ihanan iso paketti syntyisikään paneelipaketeista ;) Seuraavaksi käsitellään Call It Home- blogin Katin toiveet. Kati sanoo olevansa todella huono toivomaan mitään ja siksi en yleensä koskaan saa mitään lahjojakaaan ;) "Ostan "omat lahjani" yleensä itse":)Kati toivoo kuitenkin rauhallista joulua, hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Se on nimittäin heillä harvinaista herkkua. "Lahjakorttina toivoisin mieheni kanssa kahden keskisen kaupunkinloma viikonlopun jossain ihanassa eurooppalaisessa kaupungissa." Nyt pukki kaupunkilomakorttia pakettiin.

Viimeisenä lahjatoiveensa pääsee kertomaan Sally's -blogin Sari. Tämän tyylitietoisen bloggarin lahjalista on hyvinkin sallymainen, mitä minä tätä naista tunnen.Työpaikka on Sallyn toivelistan ykkösenä, mutta tarvetta olisi myös uudelle ajannäyttäjälle ja föönillä sais komeet kutrit kuivaksi. Ja Sally tykkäisi hirmuisesti noista Lexingtonin uusista tableteista sekä harmaasta uutuusmukista! 


Nyt toivotaan, että pukki on todellakin kuulolla. Kuulisipa se myös minun toiveeni, sillä

ensisijainen toive minulla on, että työni jatkuisi ensi vuonna ja saisin alkaa luomaan uraa erittäin mielenkiintoisessa yrityksessä.

Mutta tahdon viimein uuden kameran ja siihen sopivan hihnan. Pukki voisi tuoda Salmiak Studion laukun, jota olen kuolannut jo useamman vuoden. Pakettiin pukki voisi sujauttaa myös Lempi- hyllyn ja siitä pikkuruisesta paketista voisi paljastua musta sormus. Minun onnensormus kaipaa kaveria rinnalleen.
Meillä on isojen ja tärkeden toiveiden (en nyt puhu materiasta) pari muuta toivetta, jonka varmasti jokainen allekirjoittaa eli valkoinen lumipeite ja rauha maassa.

Seuraa minua instassa ja facebookissa.


Comments

 1. Hauska kun olet kysellyt muidenkin toiveita! :) Minä olen toivonut lahjakorttia jalkahoitoon sekä sähköistä rintapumppua, buah. :D Lahjaksi on niin kiva saada juttuja, mitä oikeasti hommaisi muutenkin. Huomenna nähdään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nähdään torstaina ;) Mitään krääsää ei ole kiva saada enkä itsekkään osta sellaista. Rintapumppu on hyvinkin tarpeellinen ;)

   Delete
 2. Kaikilla niin fiksuja lahjatoiveita eikä juurikaan mitään turhamaista ;DD Mä kuulun kans niihin höpsöihin, jotka huomaavat usein vasta aattona, ettei sitten tullut toivottua itselle mitään...

  Ensi vuodelle toivon ennenkaikkea työtä ja terveyttä. En mä oikeestaan muuta tartte. Lämmintä joulumieltä!

  ReplyDelete
 3. Olipas hauska - jotenkin niin selvästi tekijänsä näköisiä toiveita ja kollaaseja:)

  Ihanaa joulun aikaa Suvi <3

  ReplyDelete
 4. Vaikuttaa tosi kivoilta lahjatoivekollaaseilta. Jokaisen kollaasista löytyisi jotain, mikä voisi mennä omallekin listalle. Ihanat tuo ekan listan harjasetti&kylpytakki, seuraavassa mm. pyjama&laukku, kolmannessa kello ja sieltä viimeisimmästä kelpaisi toivelistalle tuo ihana Lempi hylly :)
  Toivottavasti ainakin yksi toive toteutuu kaikkien osalta. Mukavaa Joulun odotusta ♥

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.