Joulu 2015

Joulu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Tätä ähkyä yritin vältellä, siinä onnistumatta. Olen yrittänyt tasoitella sitä kuoharilla -onnistumatta. Meillä joulupöytä koostui ehkä ei niin perinteisistä jouluherkuista ja joulupöydän kruunas Arto Rastaalta saatu savukalamousse- resepti, jota uskalsin itse hieman fiksata. Joulupöydän kattaus koostui punaisesta ja harmaasta. Kattauksessa käytin tapettirullan vuotaa. 

Pukki kävi kylässä heti pimeän tultua ja torkahti hetkeksi meidän sohvalle ja antoi sitten jokaiselle melko mukavia lahjoja. Itse sain kameraan uuden linssin ja  kuvankäsittelyohjelman sekä rahaa, jolla voin ostaa blogille modernin ja paremman alustan. Linssi pääsikin heti testiin ja uskon, että ensi vuonna mieskin on enemmän mukana tässä touhussa. Eli ensi vuonna on luvassa muutoksia tähän blogiin ihan roppakaupalla. Toivottavasti päästään heti alkuvuodesta nauttimaan blogin uudesta ilmeestä. Nyt nautitaan vielä ähkystä.


Joulupukki oli tänä vuonna kyllä erittäin hyvä ja hauska

Mies tiesi että toivoin Olympuksen kameraa...Kuusessa vanerikoristeita...
... ja höyheniä

Comments

 1. Repesin tuolle miehesi viestille :D
  Minä luulin saavani sukset, mieheni olikin ostanut mieluisan korun lisäksi Sukat makkaralla-kannun, vaikken ole ikinä edes vinkannut hälle siitä mitään. Osaa ne joskus yllättääkkin.
  Täällä olisi parikin uutta mahdollisuutta blogille, mutta en oikein vielä tiedä mihin päädyn vai päädynkö minnekkään.
  Mukavaa tapsanpäivän jatkoja teille!

  ReplyDelete
 2. Miehesi lahja 😄 oma bloggaaminen ryydyttää tällä hetkellä. Uusi blogialusta voisi piristää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieheni on kyllä <3. Uusi blogialusta piristää aina.

   Delete
 3. Ihanat ja tarpeelliset lahjat! ♥ Mä en ollut tänä vuonna noin kiltti, vaan jouduin ostaan omat lahjani itse ;DD Uusi blogialusta olisi tervetullut tännekin.

  Joulun jatkoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella tarpeelliset ja jopa vähän yllättävät. Onhan niitä ilmaisiakin alustoja mutta nyt tehdään rahalla uusi.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.