Joululahjat OMAshopista

Yhteistyössä OMAshopin kanssa keräsin parhaat lahjavinkit heidän nettisivuiltaan (linkit tuotteisiin kuvan alla). OMAshopista löydät joka kukkarolle sopivat raikkaat ja persoonalliset sisustus- ja lifestyletuotteet pukinkonttiin. Valikoimiin kuuluu niin koti- kuin ulkomaisia merkkejä. Pisara huumoria tuotteissa on yksi kriteeri valikoimaan pääsylle. Tässä minun suosikkini jouluun ja pukinkonttiin:   

1.Tonttu 2. Bambi- valaisin 3. Talouspaerirulla piiloon tyylillä 4. Matto 5. Kynttiälyhty  6. Pallo-viiri 7. Lämmin viltti 8. TISKI  9. Aston- valaisin 10. Pitkät tikut -hyvä pikkujoululahja


OMAshopin tuotteet saat kätevästi tilattua verkosta, eikä tarvitse kaupan ruuhkissa jonotella. Mutta nyt on mahdollista tehdä ostoksia myös suoraan liikkeestä, sillä OMAshopin POP UP Joulu! -putiikki on auennut Hämeenpuistoon, Saaren Puuseppien toimitiloihin. Pop Up palvelee arkisin 11-18 ja viikonloppuisin 11-17.Ja jos nyt kuitenkin nautit ruuhkasta ja ennenkaikkea joulutunnelmasta, niin hyville lahjaostoksille kannattaa lähteä viikonloppuna, kun joulun Designtori taas käynnistyy. Tapahtuma on kaksipäiväinen, joten hyvin ehtii tsekkaamaan laajan tarjonnan, sillä 76 laadukasta näytteleasettajaa laittavat pöydät koreiksi.  OMAshop on tietenkin mukana, joten mars ostoksille ja jouluisesta tunnelmasta. Tuolta se löytyy! 


Comments

  1. Oi mitä ihanuuksia tuolla Omashopissa, mielelläni ottaisin nuo kaikki joululahjaksi :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.