Kiva stailauskeikka

Tehtiin kylpyhuoneen osalta myös OMAshopin kanssa yhteistyötä ja halusin ottaa heidän valikoimistaan muutaman tuotteen kotiin ja katsoa millaista joulun tunnelmaa saan aikaiseksi. Stailasin tuotteilla kahteen eri kertaan, koska lumi maassa muutti koko fiiliksen kertaheitolla ja sen hetken oli taas paljon jouluisempaa.

Tykkään paljon Anna Nygård Designin sälekaihdin- tuotteista. Ne ovat niin kekseliäitä, kauniita, simppeleitä ja sopivan erilaisia. Sekä tyylikkäitä ja ekologisia. Valitsin valikoimista joulupalloja sekä söpön mustan tontun. Selkeää oli, että tonttu pääsi roikkumaan joulupuuhuni muiden koristeiden kaveriksi. En ollutkaan aiemmin kokeillut tuohon kiskoon isompia koristeita ja miten näyttävämmäksi se  tulikaan ja pienemmätkin koristeet pääsivät paremmin oikeuksiinsa. Minun olikin pakko kotiuttaa tuo tonttu tuohon muiden kaveriksi. 
Paperisia lumihiutaleita on nyt saatavilla myös valmiina. Laitoin ne roikkumaaan makuuhuoneeseen. Havut sopivat moderniin jouluun ja rennosti roikkuva oksa sai ylleen AND- joulupallot. Isäni tekemän tason päällä on aina ollut vähintään yksi lehtipinkka ja jouluisin laitan myös kynttilän luomaan tunnelmaa. Tämä House Doctorin Diamond- kynttilänjalka on minusta erittäin nätti. 

Makuuhuoneen ilme muuttui myös näillä ihanilla House Doctorin Usta -koristetyynyillä, joiden pinta on erittäin kaunis ja utuinen. Minunsta niiden pinta muistuttaa hieman räsymattoja -hyvällä ja modernilla tapaa.

Työhuoneen maljakossa on viime vuotisen joulupöydän lehtikuusen oksat ja laitoin ikkunalle nämä Domino- tuikkukipot. Nämä ovat kolmen nuoren muotoilijaopiskelijan  kehittämiä, jotka ovat täysin kotimaisia. Tuotteen värit ja käytettävät puulajit ovat hyvinkin suomalaiset ja sopivat niin moderniin kuin peristeiseen sisustukseen. 

"Dominot ovat saaneet innoituksensa materiaalien kontrasteista. Lämmin ja pehmeä puu sekä kylmä, vahva ja kova metalli yhdistyvät kynttilän liekin alla. Tuotteen nimi on saanut alkunsa ensimmäisen protomallisarjan tekovaiheessa, jolloin puuosien mustat kannet ja valkoiset pohjalevyt tuikkukolossa muistuttivat riviin aseteltuina Domino-peliä."
Joka joulu olen tehnyt myös lasten kanssa jouluasetelman lasikuvun alle ja se ilahduttaa olohuoneen kiinakaapin päällä meitä. Asetelman viereen pääsi suomalaisen Be&livin Blossom-tuikkulyhty. Tuotteen vankka rakenne ja kevyt muotoilu tarjoavat uudenlaisen muotokielen tälle todella kaunille lyhdylle. 


Olihan mun pakko kokeilla noitaUsta -tyynyjä vielä olohuoneenkin puolella. Pikkujutuilla saa tosiaan ilmeen muutettua tosi näppärästi.Tämä oli kiva stailauskeikka, niin kivaa ja vaihtelevaa puuhaa. Lisää näitä. Vielä ennnen joululomille pompsimista tulee postaus valmiista kylpyhuoneesta.

Comments

 1. Onpa kivoja juttuja! Dominot näytti ihan mun jutuilta :) Mukavaa, rentouttavaa ja lämmintä joulua Suville :)

  ReplyDelete
 2. Kaunista tunnelmaa teillä. Hyvää ja rauhallista Joulunaikaa ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Tämä keikka oli kiva ja ihana toteuttaa.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.