Leikkien Lelukutsut

Viikko ennen joulua meille kokoontui muutama naapuri ja ystävä lapsineen Leikkien Lelukutsuille. Minulla ei oikeastaan ollut aikaa juosta kaupoissa lahjojen perässä, joten halusin tehdä ne kotisohvalta käsin ja mukavassa seurassa. Tarkoituksena oli myös tutustuttaa naapurini ja ystäväni Leikkien Lelukutsujen monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan, sillä itselle nämä tuotteet olivat ennestään jonkin verran tuttuja. Halusin ehdottomasti, että lapset ovat kutsuilla mukana, koska he ovat niitä parhaimpia asiantuntijoita. Näin samalla mitkä lelut tytärtäni oikeasti kiinnostivat, sillä olin ajatellut hankkia pukinkonttiin jotakin toivottua, opettavaista ja kehittävää. Vaihtoehtona olisi tietysti ollut vain aikuisten hengähdyshetki arjen kiireistä, mutta näin oli mukavaa ja rentoa.

Leikkien tarjoaa opettavaisia ja ladukkaita pelejä kaikenikäisille. Kotiin tulee ammattitaitoinen konsultti esittelemään tuotteita ja sen jälkeen pääsee itse tutustumaan ja kokeilemaan pelejä ja leikkikaluja. Konsultilta voi kysellä vinkkejä ja ideoita sopivan pelin/lelun löytämiseksi. Esillä oli melkoinen skaala kaikenlaista ihanaa; Taikahiekasta SmartGamesin logiikkapeleihin. 


Konsultti esittelee Smart Maxeja
Pakko kehua näitä SmartGamesi:n pelejä, sillä niissä on jokaisessa vähintään 48 haastetta ja sopivat aina 2- vuotiaasta vaariin ja niitä voi pelata joko itsekseen tai ratkoa yhdessä. Ihan huippuja. Poika oli aiemmin tilannut minulta Anti- Viruksen ja sen parissa onkin vierähtänyt mukavat hetket. Poika teki lisätilauksen Ötökät -matkaversiosta, vaikka nämä kaikki pelit voi ottaa kätevästi matkalle mukaan. Ötökät -peli olikin kuusen alla aattona odottamassa. 

Esittelyssä Quadrillon

Taianomaista Taikahiekkaa!

Taikahiekka oli taasen tyttären toivelistalla, samoin Leivontaleikkisetti, joilla pystyy taikahiekasta taikomaan mitä ihanimmat hiekkaherkut. Tyttö selaili ennen kutsuja kuvastoa ahkeraan ja rastitti kaiken mikä vain silmää miellytti, eli melkein kaiken. Pukki tosin ei voinut kaikkia toiveita toteuttaa, mutta osan.

Mitä pienet edellä...
Leikkien Kineettinen taikahiekka on uskomatonta! 98 % täyttä hiekkaa ja  niin helposti muovailtavaa ja elävästi liikkuvaa. Taikahiekka ei sisällä mitään haitallisia tai allergisoivia aineita ja se on luonnostaan antibakteerinen. Tämä hiekka ei tahraa eikä kuivu koskaan! Tämä on tuote, joka on itse koettava.

...sitä isommat perässä ;)


Janodin Magneettkirjoilla teet vaikka erilaisia kulkuneuvoja.
Bubber- muovailumassa oli myös hyvin mieluisaa. joka ei tartu kiinni eikä tahraa... 
...sitä voi muovailla aina uudelleen ja uudelleen.

Ompeluleikki
Kuvastoa selattiin ahkeraan, pääset selaaman sitä tästä
Äidille tarjotiin Voilan leikattavaa suklaakakkua
Kolme pientä porsasta -peli oli pienempien mieleen.
Mummi tilasi myös muutaman joululahjan.
Isompi tuli joulujuhlasta ja innostui jalkapallopelistä siskonsa kanssa

Tuotteiden toimitus oli erittäin nopeaa, sillä jo seuraavana päivänä olivat tavarat valmiina omissa pusseissaan noudettavissa myymälästä tai postin kuljetettavana. Nopeaa toimintaa, vaikka joulukiire varmasti painoi hartioilla. Oilhan kyse lelukaupasta ja vuoden kuumimmasta ajankohdasta. Kutsuilta siis uskalsivat tilata myös ystäväni, jotka eivät päässeet paikanpäälle ja paketit ehtivät hyvin jouluksi perille.

Jos sinä haluat pitää kutsut kotona, työpaikalla, kerholla tai missä nyt haluattekin kokoontua, niin voitte ottaa yhteyttä täältä.  Todella mukava ja melko vaivaton tapa tutustua leluihin ja peleihin ja itse sain hommattua paketit* kätevästi kotisohvalta käsin.  

Leikkien Lelukutsuilla on myös tarjouksia, joita et saa muualta. Järjestäjällä on mahdollisuus mukaviin kiitoslahjoihin kutsuilla tapahtuvan myynnin perusteella. Tämä oli oikein kiva tapa viettää iltaa -Leikkien.

Postaus on toteutettu yhdessä Leikkienin kanssa ja 
paketit* pukinkonttiin sain näkyvyyttä vastaan.


Comments