LEMPIVALAISIN - MUUTTUU MYÖS JOULUPUUKSI

Nettirautakauppa Taloon.com antoi minulle valaisinhaasteen, jonka kanssa osallistun nyt sisustusniksit blogikilpailuunHaasteessa minulle annettiin  mahdollisuus kertoa, mikä on kotini lempivalaisin ja miksi se on minulle tärkeä.  

En enää muista kumpi oli ensin keittiön pöytä vai kattovalaisin, mutta valaisin oli saatava kun sen näimme, makso mitä maksoi. Ja en tai emme ole hetkeekään katunut valintaamme, vaikka aika tyyrishän se oli.

Keittiön pöydän päällä roikkuu mustassa pitkässä valokiskossa kolme pyöreää pallovalaisinta, jotka sopivat retromodernin talomme sisustukseen täydellisesti. Ja mikä tärkeintä, ne antavat hyvän ja riittävän valon. Meillä on jotenkin salaa vissiin pieni fiksaatio pallomallin valaisimiin, sillä muitakin löytynee talostamme, kuten vanhat ja aidot Orno- valaisimet.


Varsinkin näin joulun alla olen erittäin innoissani tuosta roikkuvasta valaisimesta tai paremminkin kiskosta, kun saan siihen laitettua jouluasetelmani. Tähän kiskoon pääseen lamppujen kaveriksi ne kaikkein rakkaimmat ja kivoimmat roikkuvat joulukoristeet ja myös joka joulu siihen päätynee jotain uutta; usein matkoilta hankittua. Tämä on meidän perheen moderni joulupuu, josta saamme nauttia joka joulu valaisimien lisäksi ja ainoa asia minkä teen hyvissä ajoi ennen joulua.Nettirautakauppa Taloon.com pyysi minua valitsemaan suosikkivalaisimen heidän mallistostaan. Valinta oli helppoa, sillä iskin silmäni heti tähän Nordluxin Alba- valaisimeen. Tyylikäs ja ihana! Tämä sopisi yläkerran aulan kattoon kuin nenä päähän, sillä aula on vieläkin ilman valaisimia. Kannattaa klikata sivuille, sillä hyviä tarjouksia on näin joulun alla valaisimista, jotka kannattaa hyödyntää.


Käykää lukemassa muidenkin bloggaajien valaisintarinat Sisustusniksit-sivulta, sillä 20.12 alkaen voitte äänestää suosikkitarinaanne. Äänestäjien kesken arvotaan 300 euron valaisinlahjakortti.

Lisäksi haastan vielä Niinan kertomaan omasta valaisimestaan. 

Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.