NOUKI

Törmäsin NOUKIn naisiin Annaan ja Saaraan kevään Designtorilla, missä he olivat ennakkomarkkinoimassa ihka ensimmäistä mallistoaan. Ihastuin välittömästi heidän vaatteisiinsa; sopivan erilaisia, näyttäviä ja mukavan tuntuisia. 

Kuva: Niina_Sula Mahdollisuus
Saara ja Anna perustivat oman yrityksen tämän vuoden tammikuussa eli pian juhlivat 1- v synttäreitään. NOUKI suunnittelee Tampereella laadukkaita naisten käyttövaatteita, joita on helppo yhdistää eri tavoin - asiallisesta rentoon ja leikkisään, ihan oman fiiliksen mukaan. "Why so serious?" -vaatemallisto on todellakin ihanan raikas tuulahdus naistenvaate rintamalla. Mallistolle tunnusomaista ovat ilo ja raikkaat printit. Mallisto lanseerattiin kokonaisuudessaan tänä syksynä Designviikolla.  Voit halutessasi valita mekkoon eripari hihat, jos siltä tuntuu eli nouki oman mielesi mukaan ja leiki. Älä ota pukeutumista niin vakavasti. 

Olen tavannut designerit muutamaan kertaan tässä tämän vuoden aikana ja ollaan viritelty yhteistyökuvioita. Olen istunut heidän työhuoneella kahvittelemassa, höpöttelemässä ja miettimässä kuvioita. NOUKI oli myös taannoin Mansen Blogikirppikselläkin ja mukana meidän bloggaajien goodie bageissa, sillä heillä on mallistossa vaatteiden lisäksi myös makeita kangaskasseja ja upeita korviksia.

Kuva: Niina_Sula Mahdollisuus
Sain työhuoneella käydessäni valita mallistosta itselleni sopivimman asun. Melko selvää oli, että kuvan mekko on se ihanin ja näköiseni. Mekko* onkin ollut minulla tiuhaan päällä, (instassa vilahdelluit usein) koska se on todella ihana. Mekko on ollut mukana niin arjessa kuin juhlassa ja pienillä asustemuutoksilla saan asun ilmeen muuttumaan juhlavaksikin. Alkuun minun piti laittaa asu Indiedaysin pippaloihin, mutta suru-uutisten saaneena jätin kemut väliin. Taannoisella pikkujoulureissulla Nina kuvasi mekon ja minut.NOUKIn naiset ovat tavattavissa ensi viikonloppuna (12.-13.12.) jouluisella Designtorilla, joka on Tullikamarilla lauantaina sekä myös sunnuntaina klo 11-17. Itse menen tapaamaan heitä ja monia muita ihania yrittäjiä sunnuntaina.   NOUKIa voit seurata Instassa tai Facessa.


*mekko saatu näkyvyyttä vastaan


Comments

  1. Mekko on kyllä niin sun näköinen :) Ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mä oon ihan samaa mieltä ja ihana se on <3

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.