Vihdoinkin maalissa

On ilo esitellä vihdoinkin valmis yläkerran kylpyhuone; tätä hetkeä on odotettu. Toinen kylpyhuone jäi alkuun tekemättä, mutta aloimme edistämään sitä pikkuhiljaa, tosin vasta noin neljä vuotta muuton jälkeen. Laatoitus saatiin valmiiksi syksyllä 2014 ja kiintokalusteet hankittiin samaan aikaan, mutta ne jäivät paketteihin odottamaan kasaamista vielä lähes vuodeksi. Työt jatkuivat syksyllä 2015 ja urakka tuli vihdoin nyt juuri ennen joulua valmiiksi. Kylpyhuoneen osalta meitä vauhditti lopulta ratkaisevasti yhteistyö K-raudan kanssa. Olin marraskuun vierasbloggajana K-raudalla ja tämän viimeisen postauksen piti tulla marrakuun viimeisellä viikolla, mutta postin lakko ja pari pientä sekaannusta tavarantoimituksissa viivästyttivät projektia vielä hiukan. Olettekin saaneet marrakuussa seurata kylpyhuoneemme eri vaiheita - nyt näette lopputuloksen.
Allas: Svedbergin ja Cellon Modern-hana
Ihan mahtava tunne kun tuo iisakin kirkko on vihdoin valmis. Ja täytyy sanoa, että se kyllä näyttää todella kauniilta. Kylpyhuone on tosin tehty melko pienellä budjetilla, mutta osittain juuri siksi olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Tilassa on neljää erilaista laattaa, mutta ilme on silti hyvinkin seesteinen. Vihreä iso seinälaatta on samaa mitä alakerran kylpyhuoneessa. Lattialaatta on Pukkilan Koodi- sarjasta, ja samalla laatalla päällystimme myös vasemman puoleisen seinän suihkun vierestä. Koodi on poistuva laatta, joten saimme sen erittäin edullisesti. Suihkualtaan mosaiikkilaatan valinta meni ihan nappiin, eikä sitä tarvinnut ostaa kuin pari neliötä. Onneksi en antanut miehelleni periksi, sillä hän halusi aluksi suihkukaapin kylppärin nurkkaan. Allaskokonaisuuden seinä on päällystetty isoilla valkoisilla laatoilla, jotka olivat eräs ylijäämäerä, jonka saimme edullisesti. Kylpyhuoneessa on myös piipun hormi ja siihen (kuten kahteen suihkusta kauimmaiseen seinäänkin) tehtiin valkoisella antiikkalaastilla hiertopinta, joka on nopea, helppo ja erittäin edullinen tapa pinnoittaa seiniä, ja lopputulos on elävä ja silti rauhallinen.

Suihkuseinä hankittiin Ritalasilta mittatilauksena, ja samoin sen kiinnikkeet. Todella tyylikäs ja silmää miellyttävä ratkaisu. Neliön mallinen kattosuihku on K-raudan Cellon- mallistosta.

Iso kiitos myös Omashopille, jonka avulla tehtiin kylpyhuoneen viimeinen silaus House Doctorin matolla ja pienesineillä. Myös Linan hamam- pyyhkeet sopivat tilaan. Hamamit luovat rennon tunnelman (vaikka nyt ne tilapäisesti roikkuvat piipun pelleissä, sillä koukkuja ei vielä ole). Fermin vessapaperiteline on vielä kiinnittämättä, se on ehkä sitten seuraava projekti. Sen valmistuminen voi tosin viedä aikaa, sillä edellisenkin telineen kiinnittäminen kesti melkein viisi vuotta;)
Allas // Svedbergin Flod, K- rauta
Hana // Cello Modern // myynti K-rauta
Wc-pytty // Svedberg // myynti K-rauta
Suihkusetti // Cello Modern // myynti K-rauta 
SIISTI- siivousainen // Cillas // myynti OMAshop
Cillas KÄSI // Cillas
Matto // House Doctor // myynti OMAshop
Simply korisetti // House Doctor // myynti OMAshop
Allaskaappi // Kvik
Taso // IKEA
Lattialaatta // Koodi // Pukkila
Mosaiikki // Porcelanico // Pukkila


Kylpyhuonetta toteuttamassa:

Comments

  1. Tulipa kaunis. Ihana fiilis, värit, ja matto.
    Mukavaa loppuvuotta ja pian alkavaa uutta!

    - Tarja

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.