Vuosi 2015

Mistä aloitan.

Vuosi 2015 oli muutoksien vuosi. Tänä vuonna ollaan saatu nauttia niin sisustusrintaman kuin henkilökohtaisen elämän isoista muutoksista. Jännä nähdä mitä vuosi 2016 tuo tullessaan, mutta ilolla otan sen vastaan. Alkuvuoteen ainakin mietitään  kovasti matkaa lämpöseen.  

Isoin muutos henkilökohtaisella rintamalla tapahtui viime syksynä, mutta olenpahan yhtä kokemusta rikkaampi ja viisaampi. Päivääkään en ole päätöstäni katunut ja se oli tämän vuoden paras päätös. Minua ei oikeastaan yhtään pelottanut jäädä "tyhjän" päälle, sillä minulla oli perheen tuki. Oma hyvinvointi ja tyytyväisyys olivat etusijalla. Ja kun vähän miettii mitä suuhun laittaa ja ostaa koriin, niin kyllä sitä vaan pärjää. Meillä oli myös säästöjä (joihin ei kyllä tarvinnut kajota) ja kirppismyynnillä tein pientä tuloa silloin tällöin, joten hyvin me pärjättiin. Kiitos myös pankille, joka tarjosi lyhennysvapaata vuotta. Lapset huomasivat minussa eron, olin hyvällä tuulella ja kotona -läsnä. Ihan toimettomana en kuitenkaan ollut, vaan mukavaa sutinaa oli vähän sinne ja tänne. Loppuvuoden kaksi viimeistä kuukautta sainkin työskennellä todella mielenkiintoisessa yrityksessä. Sain tutustua tavallaan ihan uuteen juttuun, mutta kuitenkin tuttuun ;).


Elokuun nautin auringosta, helteistä ja kotona olosta. Myös yhdet pihakuvaukset mahtuivat ohjelmistoon. Syys-lokakuun minut piti kiireisenä huippusuosion saaneen Mansen Blogikirppiksen järjestelyt. En voinut ikinä uskoa, miten suosituksi tuo tapahtuma muodostui. Olen älyttömän kiitollinen blogikumppanilleni Niinalle (Sula Mahdollisuus), jonka kanssa tämän järjestimme. Olen onnellinen myös siitä, miten hienoihin tyyppeihin sitä onkaan taas tänä vuonna blogin kautta saanut tutustua. Ihan huippuja tapauksia! Ensi vuonna on tulossa Mansen Blogikirppis II ja valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa. Merkkaa kalenteriisi jo 3.4.

Retromoderni ja Sula Mahdollisuus
Mansen blogikirppis
Sisustusrintamalla uusin ja isoin saavutus oli yläkerran kylpyhuoneen valmistuminen juuri jouluksi. Tätä vauhditti yhteistyö K- raudan ja OMAshopin kanssa. Muuten kotia sisusteltiin vain pikkujutuilla. Pari uutta mattoa kotiutui taloon ja ne toivat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Matot ovat molemmat Svaneforsin mallistoista. Uusi vuosi käynnistyy rytinällä ja ainakin makuuhuoneen pinnat saavat uutta ilmettä. Yläkerran aula saa vihdoin uuden valaisimen. Ja taitaa se kauan odotettu valokuvaseinäkin vihdoista viimein valmistua alkuvuoteen. Ja tytär lähtee eskariin, joten hänekin huoneeseen tietää muutoksia.
Hurahdin tänä vuonna myös melko pahasti kelloihin ja rannekkeisiin. Yheistyö Leijonakellon ja Punavuoren Rannekkeen kanssa on ollut antoisaa. 
Kesällä tehtiin myös perinteinen reissu saapasmaahan ja samoiltiin Dolomiiteilla. Niin monta ihanaa juttua ja asiaa mahtui tähän vuoteen. Ensi vuosi tuo muutoksia blogiin ja niistä pääsette kuulemaan tuonnempana. En malttaisi kyllä odottaa niiden paljastamista. Ja heti alkuvuoteen onkin tiedossa mukavia yhteistyökuvioita ja toivottavasti myös stailauskeikkoja, sillä niitä on  niin kiva tehdä.
Ehdin myös auttamaan Annantupaa, joka tarvitsi kiireesti apua toimintansa uudelleen käynnistämiseksi. Lämmin kiitos vielä kaikille lahjoittajille ja TRE-BLOGITlaisille, ketkä olivat mukana tekemässä hyvää.

Finlaysonin Laura, Retromoderni ja Annantuvan Heidi
Erittäin antoisa vuosi siis takana ja loppuun haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitani, blogikumppaneitani, ennenkaikkea teitä lukijoita ja kommentoijia vuodesta 2015.  

Instagramissa minua voit seurata KLIK, ja Facessa KLIK. Pysyhän mukana menossa vuonna 2016.


Comments

 1. Mahtavaa, Suvi! Vuoden parhaita juttuja oli kyllä tutustua sinuun ja touhottaa blogikirppistä :) Onnea ja iloa teidän tulevaan vuoteenne ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja uusi kirppis pykätään tulille. Kiitos sulle!

   Delete
 2. Wau mikä vuosi sinulla takana! Paljon onnea, menestystä ja kivoja yllätyksiä uudelle vuodelle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melkonen vuosi tosiaan takana. Tämä vuosi on alkanut hyvin.

   Delete
  2. Melkonen vuosi tosiaan takana. Tämä vuosi on alkanut hyvin.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.