Katsaus vuoden 2016 sisustusprojekteihin

Tämä vuosi tuo heti alkuun parit muutokset kotiin.  Makuuhuone kokee vähän isomman muutoksen ja en kyllä malta odottaa sen valmistumista. Makuuhuoneen ilme muuttuu todella tummaksi ja siirrämme uuden sängyn yläkerrasta alakertaan. Olemme pari yötä testanneet sänkyä ja ah, kuinka ihana se on selälle. 

Kuva täältä
Vihdoinkin saamme toteutettua valokuvaseinän, joka on tosiaankin ollut työn alla viimeiset 11 vuotta. Miten niin hidasta toimintaa -hiljaa hyvä tulee. Ideana on maalata magneettimaalilla isohko alue ja kapalevyille tulostetut valokuvat (kuvassa kapalevylle tulostettuja kuvia) kiinnitetään magneettien avulla seinälle. Näin voimme helposti vaihtaa kollaasin paikkoja ja tekemättä yhtään reikää seinään.


Tyttären huone muuttuu eskarilaisen huoneeksi. Eli pikkumuutoksia sinnekin luvassa. Hän kyllä haluaisi valloittaa yläkerran vierashuoneen, mutta vielä ei olla valmiita päästämään häntä sinne, sillä se vaatisi taas vähän isompaa muutoshommia.


Eteiseen haluaisin tehdä laattamaton marokkolaishenkisistä laatoista. Katsotaan toteutuuko se. Sama teema jatkuisi ulos rappusiin, josta kerroin aiemmin. Näillä hommeleilla mennään nyt tätä uutta vuotta eteenpäin ja ensi viikolla riennän maalikauppaan, sillä oikea sävy on löytynyt.

Comments

 1. Hauskaa nähdä, miltä projektit näyttää toteutettuina!

  ReplyDelete
 2. Jännityksellä odotan teidän makuuhuoneprojektin toteutumista, kun meillä tuntui olevan yhtäläisyyksiä suunnitelmissa ainakin värimaailman osalta. :) Meidän makkarissa on parhaillaan seinien maalaus käynnissä.

  Ja meilläkin on suunnitelmissa vielä tämän vuoden aikana toteuttaa kahden tytön yhteisen huoneen muutos koululaisen tarpeisiin sopivaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instassa on muutama kuva ollutkin. Näköjään on yhtäläisyyksiä, melko sama vihreä. Mä raikastan tuota vöhän kullansävyllä. Ai niin meillä on yks päiväpeitto musta- kulta mikä tuotiin häämatkalta...

   Delete
 3. Kivoja projekteja teillä suunnitelmissa. Erityisesti toi kuvaseinä kyllä kiinnostaa kovasti.

  Mulla on suunnitelmissa vain keittiön pientä uudistusta, mutta en osaa päättää, milloin olisi paras aika ryhtyä hommiin. Materiaalit on valittuna, mutta mitään ei oo hankittuna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvaseinää täälläkin jännityksellä ootellaan.

   Ei sille varmaan oo oikeaa ajankohtaa, pitää vain aloittaa.

   Delete
 4. Ihan loistoidea kuvaseinään, sillä muutoinhan seinässä olis kohta enemmän reikiä kuin kermajuustossa. Tai meillä ainakin on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo ensinnäkin niiiden kodistaminen oikeaan kohtaan ois naulojen kanssa ihan kauheaa.

   Delete
 5. Kuulostaa mielenkiintoisilta projekteilta! Erityisesti marokkolaishenkinen laattamatto kuulostaa kivalta! :)

  Magneettimaali on mainio idea! Meillä kollaasin alku on naputeltu seinään ja mua edelleen kolmen vuoden jälkeen häiritsee, että yksi tauluväli on pari senttiä leveämpi kuin muut - mutta eihän sitä viitsi korjata, koska sitten pitää naputtaa kaikkiin loppuihinkin tauluihin uudet naulat. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo marokkohenkinen lattia on ollut haaveissa jo pitkän aikaa. me laitamme magneettiseinään valokuvat magneeteilla kiinni, niin ei tule reikiä.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.