Makuuhuoneen muutoksesta

Kuten instassa on saattanut huomata, on makuuhuoneessamme heilunut maalitela. Valkoinen seinä sai väistyä vihreän tieltä. Makuuhuoneeseen on tulossa muutakin muutosta, mutta nyt vähän mietimme mitä teemme. Lisää maalia vai tapettia? Tämä viikonloppu on aikaa miettiä ratkaisua ja vielä en ole sitä saanut tehtyä.


Mutta jotta saimme omille ajatuksille vahvistusta, niin kävimme testailemassa netissä väriohjelmaa. Googletimme "color matching tools" ja meille aukesi "taivas" värikoodien maailmaan. Määritimme sinne vihreän seinän-, ikkunapokien- ja valkoisen seinän värikoodit ja kone alkoi etsimään näihin mätsääviä värejä. Ja niitähän tuli, laidasta laitaan kaikenlaisia.


Meille päätöksien tekeminen on ollut usein kuitenkin tosi helppoa. Miten käy tällä kertaa, sillä kyse on yhdestä seinästä, johon yhdistyy kahta eri väriä tai materiaalia. Kaupasta piti hakea pari maalipurkkia malliksi, mutta kävimme sen sijaan katsomassa tapettia. Minä ihastuin tuohon Boråstapeterin LILACS -tapettiin, jonka värimaailma sitoisi yhteen koko huoneen värit. Mutta onko se sittenkin liian romanttinen... Mies haluaa ehkä hillitympää ja ihastui LINEN- sarjan tapetteihin ja väreihin, jotka kieltämättä ovat varsin ihania ja näistä huokuu rauhallisuus ja luonnollisuus. Mitä enemmän noita kuvia katselen, sitä enemmän alan kallistumaan tämän uutuusmalliston puoleen.


Vihreä seinämme on upea, samoin harmaa. Miksi vaihtoehtoja on ihan liikaa. No hyvä siitä tulee -persoonallinen ja oman tyylinen.


Comments

 1. Peukku Linen-tapeteille. Mäkin haluaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Linen- sarjan tapetit ova kyllä upeita!

   Delete
 2. Haluasin kanssa alkaa tekemään jos jonkin moista remppaa mutta vessaremppa ois suunnitteilla kesällä.

  ReplyDelete
 3. Tuo tapetti on mustakin kiva. Ja vaihtoehtoja on liikaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaihtoehtoja on ihan tajuttoman paljon.

   Delete
 4. Nuo vihertävät sävyt tuntuvat nyt niin kivoilta. Tosi kauniita ideoita. Muutenkin ihastuin blogiisi! Tervetuloa vastavierailulle! T.Kaisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vihreä on ihana väri. Kiitos kun tykkäät ja tulen kylään.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.