Upea Vuono

Tämän viikon on vallinnut blogihiljaisuus, mutta olen vimmalla raivannut kaappeja ja laitellut tavaraa ovesta ulos, sekä puuhaillut kaikenlaista muuta. Puhdas ja hyvä fiilis päällä ja tätä jatketaan vielä hyvän aikaa. Siivoillessa kaappeja olen katsellut samalla Mansen blogikirppikselle kamoja, joka on muuten su 3.4. Kannattaa merkata päivä jo kalenteriin tai käydä klikkaamassa itsensä mukaan tapahtumaan.

Mutta nyt näkyy joka puolella trendikästä vihreää ja minun on ihan pakko postata tästä Tikkurilan vuoden 2016 väristä, joka on niin upea. Vuoden väri on Vuono M422. Väri on todella syvän sävyinen -maanläheinen ja kotoisa. Vihreä mielletään myös rauhoittavaksi väriksi ja meillä tykätään siitä kovasti. Meillä on keittiössä, aulassa ja kypyhuoneessa vihreän eri sävyjä. Makuuhuonekin juuri maalattiin vihreäksi, mutta väri ei ole Vuono, vaikka hyvin lähellä sitä liippaakin.
Vuonon kanssa sopii hienosti yhdistää vaaleampia vihreitä, sinistä, Rose Quartzia pikkuripauksin, harmaata, puunsävyjä, punaäsävyjä, mustaa, harmaata. Jos haluaa sisustaa trendin mukaan ja ei uskalla ihan lähteä maalipurkkia hakemaan, niin tekstiileistä löytyy eri vihreitä kyllä mistä valita sekä muista piensisustustavaroista. Tai sitten maalaa jotakin pientä. 

Meidän makuuhuoneesta on tulossa todella tunnelmallinen ja en malta odottaa sen valmistumista. Nyt vaan homma vähän seisoo, kun ootellaan tapetteja. Keräsin kollaasiin tuotteita, jotka hyvinkin voisin kotiuttaa uuteen makkariin, mutta näitä pitäisin kyllä ihan joka vuodenaika. 

Kollaasiin tuotteet: Finnish Design Shop

Ensi viikkokin on blogissa hiljaista, sillä nautin vihreästä nurmesta ja keltaisesta auringosta. Mukavaa viikonloppua ja pakkasviikkoa kaikille.

Kuvat: Tikkurila, kuvaaja Martti Järvi.

Comments

  1. Sulla on kyllä rohkea maku, sitä olen aina ihaillut. Ja edelläkävijäkin olet, olen huomannut :D mukavaa viikonloppua. Tulen blogikirppikselle, en ehkä myymään mutta fiilistelemään. Hienoa kun jaksatte näitä järjestää.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.