Viikon instatärpit

Instassa tulee pyörittyä "jonkun" verran ja sehän on täynnä superhienoja tilejä. Mun tulee seurattua tilejä laidasta laitaan. Tammikuun lopun kunniaksi esittelen muutaman tilin, joita sunkin kannattaa ehdottomasti seurata.

Ensimmäinen on esittelyssä Cremewanillan tili, Aivan älyttömän huikee feedi. Upee kun mikä se makkarin panda- seinä. Käykää kattoon.


Toisena ihanan ekojohannan tili, joka kirjoittaa myös supertyylikästä Löytö -blogiaan. Tästä tilistä ja blogista tykkään päivä päivältä enemmän ja enemmän. Alusta asti oon tainnut blogia kyllä lukea.


Ja loppuun instan uusin tulokas mun seuraajalistalla on valkoinen_paletti, jonka tili on niin valkoinen ja tyylikäs.


  
Mutta onhan siellä tosiaan niitä tilejä joita seurata. Seuraan tällä hetkellä 1710 eri tiliä, WHAT! Joo ja mua voit seurata hei myös. Löydyn sieltä ihan nimellä Retromoderni ja tästä. Ja mieluusti voit hei samalla linkata alle oman tilisi, sillä muutama seurattava mahtuu vielä ;) 
Hymiö smile 

Comments

 1. Voi sua ihanaa <3 <3 Kiitos!! <3 Juu, sä olet kyllä yksi uskollisimmista ja pitkäaikaisimmista blogiystävistäni <3

  ReplyDelete
 2. Oho, siellähän oli pandat mainittu! Kiitos! Tässähän ihan punastuu! Mukava kuulla, että mun vihertävä panda -tili on tykätty! ❤❤❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pandar on kyllä mainitsemisen arvoiset, Tykkään tykkään!

   Delete
 3. Instassa on todella monta hyvää tiliä. Omastani poistin juuri noin 300 kuvaa, ja lisääkin vois poistaa. Käyn kurkkimassa sinuakin välillä;D Kivat lomakuvat teillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä on tilejä ja harmi ettei kaikkia kivoja ehdi millään seuraamaan. Kiva jos käyt kurkkimassa, pieni klikkaus kuvan päällä ei ois pahitteeksi, niin tiedän että käyt ;)

   Delete
 4. Wau! Mä seuraan "vaan" 600 tiliä ;DD Täytyypä tutustua näihin sun tärppeihin.

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Kiva tärppilista. Enemmänkin haluaisi seurailla, mutta kun on aikaa instaan niin kylähän sitä pyrkii löytämään uusia ihanaia seurattavia. Siispä kiitos vinkkilistasta ♥

  ReplyDelete
 6. Aika vaikuttava Insta-seurattavien määrä :D

  ReplyDelete
 7. Aikamoinen seurattavien määrä todellakin. Mutta kivat vinkit laitoit, yksi olikin tuttu.

  ReplyDelete
 8. Insta on niin pullollaan superihania tilejä! Nuokin näyttää erittäin inspiroivalta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.