#BAWSUPERGIVEAWAY_tarkempi esittely

Oletko jo huomannut instan #BAWSUPERGIVEAWAY- kisan? Jos et, niin nyt viimeistään kannattaa mennä osallistumaan, KLIK, sillä kaikki esitellyt, melkein 1000 euron arvoiset tuotteet lähtevät piakkoin yhdelle onnekkaalle!

Päätin esitellä koko potin sekä yritykset hieman tarkemmin. 


Palkinto on MIELETÖN määrä kotimaista designia! Tätä palkintoa kannattaa tosiaan tavoitella ja jakaa myös niin monelle kaverille kuin mahdollista. Annetaan YHDESSÄ näkyvyyttä meidän kotimaisille brändeille ja yrityksille.

Tämän ihanan #BAWSUPERGIVEAWAY-palkkinnon sisältö koostuu seuraavista tuotteista.

PAROLAN ROTTINKI


PAROLAN ROTTINKI OY valmistuttaa ja maahantuo korkealaatuisia rottinki- ja puuhuonekaluja. Yritys kiinnittää erityistä huomiota raaka-aineisiin, viimeistelyyn ja ennenkaikkea ammattitaitoon. 
Palkintona on Parolan klassikkomalli eli MUSTA RIIPPUTUOLI, jonka on suunnitellut PR:n perustaja Aulis Herranen. Tämä riipputuoli sopii niin sisätilaan kuin mökille tai kotiterassille. UPEA musta upea väri tekee tuolista hyvinkin modernin!

DESIGN X FINLANDDESIGN X FINLAND on melko uusi design-myymälä Helsingissä. Design X Finlnad valikoimissa on runsas määrä kotimaista designia. Yritys pisti pottiin 150 euron arvoisen lahjakortin ja sillä saa kyllä hankittua jo vaikka mitä kivaa. 

ASUN 


ASUN on sisustamisen ja muotoilun erikoislehti. Upeita tiloja ja stailauksia, muotoilua, sisustusta ja arkkitehtuuria. Palkintona on 12 kk (6 lehteä) itselle ja lahjaksi.

MIIKO


MIIKO- tuotteiden suunnittelijan sydäntä lähellä on suomalainen luonto sekä metsän eläimet. Tuotteet valmistuvat nahasta, villasta ja koivuvanerista. Laadukkaat tuotteet valmistetaan yhteistyössä suomalaisten ammattilaisten kanssa. Palkintona on erittäin kaunis Koivu- tarjotin.

KOTONADESIGN
KOTONADESIGN on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana, kotimaisena ilmoitustauluvalmistajana. Kestävän kehityksen periaattein valmistetut ilmoitustaulut ja magneetit tehdään käsityönä Varsinais-Suomen alueella. Tuotteita viedään myös ulkomaille, tällä hetkellä 15 eri maahan Euroopaan ja Aasiaan. Palkintona on musta ilmoitustaulu, jonka koko on 40 x 40 cm + magneetteja.

HAKOLA HAKOLA on valmistuttanut huonekaluja jo yli 50 vuoden ajan.

"Saanko varastaa huomiosi hetkeksi? Tämä ei ole pelkkä yritysesittely, tämä on minun perheeni, minun, Isäni ja Paappani tarina." Pysäyttävät lauseet Hakolan yritysesittelyn alussa. Annaleena Hämäläinen jatkaa paappansa ja isänsä yritystä ja on uudistanut sitä rohkeasti ja satsaten nuoriin muotoilijoihin. Hakola haluaakin tarjota palkinnoksi tämän ihanan LEMPI-HYLLYn, joka on Anni Pitkäjärven suunnittelema.

DOMDOM

DOMDOM tämä tamperelainen, kahden siskoksen pyörittämä sisustuskauppa palvelee asiakkaita kivijalassa ja verkkokaupassa. Valikoimissa on ilahduttavia, kekseliäitä ja kauniita tuotteita, joista on asiakkaille iloa pitkäksi aikaa. Domdom lahjoitti kisaan SAANA&OLLIN Maailman Synty -julisteen (50x70cm) sekä saman kuosin säilytyspussukkan.

LINA


LINA maahantuo perinteisiä turkkilaisia kylpylä- eli hamam-pyyhkeitä. Linalla on liike Aleksanterinkadulla Tampereella sekä nettikauppa. Nämä supernopeasti kuivuvat pyyhkeet vain paranevat käytössä ja sopivat erittäin hvyin matkoille mukaan. Palkintona on kaksi uutta valikoimiin tulevaa pellavasekoite pyyhettä.

LAPUAN KANKURIT
LAPUAN KANKURIT on perustettu vuonna 1973. Lapuan Kankureiden tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa pöytä- ja kaitaliinoja, pyyhkeitä, saunatekstiilejä ja torkkupeittoja. Lapuan Kankureille myönnettiin Taito-Finlandia vuonna 2014. Palkintona on tämä upea RUUT- peitto/pöytäliina.  Käy moneen tarkoitukseen ja miten upea kuviointi. Suunnittelija Heini Riitahuhta.

MUSTA 5101/MAYN
MUSTA5101 -sarjan tuotteet ovat myrkyttömiä ja valmistettu MAYN tavoin Suomessa. Mustikantuoksuiset MUSTA5101- aineet on valmistettu luontoystävällisistä raaka-aineista. Tyylikäät pullot kestävät katseen. Palkintona on MAYN Minttu-kookos käsisaippua sekä musta5101-astianpesuaine ja -keittiösuihke. 

NYT SIIS VIELÄ EHDIT OSALLISTUMAAN TÄHÄN UPEAAN ARVONTAAN. 
KLIKKAA ITSESI NYT INSTAGRAMIIN JA TÄGÄÄ KAVERIT MUKAAN.

Comments

 1. Siis aivan mieletön arvonta :) Vitsi ku joskus oiskin sellainen mäihä, että osuis omalle kohdalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on ihan älyttömän makee! Kun osallistuu, niin on mahdollisuus myös ehkä voittaakin. Pidän peukkuja tasapuolisesti kaikille ;)

   Delete
 2. Jotenkin nämä kaikki löytäisivät meiltä kotoa tai mökiltä paikkansa. Nyt sormet ja varmaat ristiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kai kävit instassa osallistumassa kisaan? Pidetään varpaat ja sormet ristissä.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.