BLACK AND WHITE SUPERARVONTA


Hyvää ystävänpäivää!

Ystävänpäivän kunniaksi käynnistyy IHAN älytön arvonta! Tämä kisa käydään Instagramissa ja vain yhdellä on mahdollisuus voittaa yli 950 euron edestä mustavalkoista designia. Voitteko uskoa, siis vain yksi voi voittaa! 

Instagramissa on tällaisia suurarvontoja ollut aiemminkin (Kutikuti, Oblik. ja Beauty of  life -blogien järkkääminä), ja halusin järjestää myös tällaisen ison arvonnan. Olen idearikas ihminen ja en aikaile ideoitteni kanssa, ja kun kerroin SALLY*S - blogin Sallylle omat ajatukseni arvonnasta, niin ei hän miettinyt hetkeäkään mukaan lähtöä. Alkuun tämän piti olla kuitenkin vähän erilainen arvonta, mutta hassujen sattumien kautta tästä tulikin BLACK AND WHITE SUPERGIVEAWAY-arvonta ja arvonnan laadukkaat tuotteet sopivat kotiin kuin kotiin.Olen niin tyytyväinen, että voimme yhdessä vanhojen sekä uusien yhteistyökumppaniemme kanssa tarjota teille tämän huikean yli 950 euron arvoisen palkintosetin. Setti on täynnä laatua ja kotimaisuutta.

Suomesta löytyy aivan huipputuotteita ja osaamista. Ja tällä arvonnalla haluamme auttaa samalla yrityksiä saavuttamaan näkyvyyttä somen värikkäässä maailmassa, mikä on tänä päivänä hyvinkin tärkeä markkinoinnin kanava.

Voit osallistua kisaan tulemalla seuraamaan meitä instaan, josta löydät meidät nimimerkeillä 
@retromoderni ja @countrysally


Meidän tileillä on kilpailukuva, jonka alta löydät tarkemmat ohjeet. Tuetaan yhdessä meidän kotimaisia yhteistyökumppaneita osallistumalla tähän upeaan kisaan ja jakamalla sitä eteenpäin ja kutsumalla KAIKKI kaverit kisaan mukaan. 

MUKANA ARVONNASSA OVAT:

(Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen 
suunnittelema musta riippukeinu)

(150 euron arvoinen lahjakortti)

(12 kk (6 lehteä) itselle ja lahjaksi.
Lehti lähtee tulemaan seuraavasta numerosta)

( Koivu- tarjotin)

(40 X 40 CM magneettitaulu + magneetit)

(Lempi- hylly)

(Saana ja Ollin Maailman Synty -juliste (50x70cm) sekä 
saman kuosin säilytyspussukka)

(2 kpl pellavasekoite hamam- pyyhkeitä)

(RUUT-peitto/pöytäliina. Suunnittelija Heini Riitahuhta)

( MAYN Minttu-kookos käsisaippua sekä 
musta5101-astianpesuaine ja -keittiösuihke)Klikkaa itsesi viimeistään NYT mukaan kisaan!Hurjan paljon onnea kaikille kisaan!

Comments