Omaan sänkyyn

Tyttö on ilmoitettu esikoluun ja meistä "ison" tytön on aika alkaa nukkumaan omassa huoneessaan aamuun asti. Helpommin sanottu kuin tehty. Hän on aina mennyt kyllä kiltisti omaan sänkyyn nukkumaan, mutta jossakin vaiheessa yötä hiipii meidän viereen, tai siis minun. Ja tästä seuraa se, että hän "varastaa" tyynyni ja peitteeni ja minä kiepun sängyssä. Saadessamme makuuhuoneen rempan melkein päätökseen, (siirryimme kuitenkin jo sinne nukkumaan) päätimme, että tämä viereen tuleminen saa nyt riittää. Tulevan esikoululaisen ensimmäinen askel oli, että pidensimme juniorisänkyä ja ajatuksena oli samalla vaihtaa pieni peitto ja tyyny aikuisten kokoon. Ja kuin tilauksesta Finlayson kutsui minut Tampereen myymälään katsomaan lastentuotteita, sillä heillä alkaa suositut Vekaraviikot. 

Päiväkodissa oli perjantaina joku spesiaalipäivä, joten lähdimme tyttären kanssa yhdessä Tampereen myymälään. Siellä meitä odottikin aamupala; uunituoreet croisantit, tuoremehut, keksit ja kahveet. Ja "ajattelin" tietenkin, että nyt kun hän saa itse valita uudet lakanansa, niin eiköhän se unikin maistu aamuun asti omassa punkassa ;) 

Finlaysonilla on ihania ja laadukkaita tuotteita sekä erittäin laaja valikoima. Tytöllä meinasi pää mennä pikkaisen pyörälle, sillä lastenkuoseissakin oli mistä valita. Finlayson elää tänä päivänä hyvin rohkeaa ja ennakkoluutonta elämää. Finlaysonilla on mieletön palo kehittää uusia ja mielenkiintoisia sisustustekstiilejä ja sen huomaa kyllä valikoiman laajuudessa. Hyllyssä on siisteissä pinoissa monia klassikkokuoseja ja vakiosuunnittelijakaarti (mm.Vulli, Kanervo) tuottavat toinen toistaan upeampia kuoseja. Lisäksi Finlaysonin tuotteita suunnittelevat monet freelancer-suunnittelijat.

Tyttö sai siis itse valita myymälän valikoimista kahdet pussilakanasetit ja minusta valinnat olivat oikein hyvät -Muumia ja vähän lisää Muumia. Ensimmäiseksi hän halusi Viidakkomuumi-lakanat. Tuttujen Muumihahmojen lisäksi kuosissa seikkailevat villit eläinystävät. Ja toiseksi valikoituivat hempeät Lempimuumi-pussilakanat. Lisäksi tyttö sai  samaa sarjaa olevan meikkipussukan ja kylpypyyhkeen. Ja poikakin sai uuden Ajatus-kylpypyyhkeen.

Mutta miten se eka yö uusien lakanoiden välissä sujuikaan. Siitä alempana, mutta koiralle ainakin kelpasi Muumi-lakanat oikein hyvin.


Eka yö uusien lakanoiden alla ei mennyt todellakaan kuin Strömsössä. Istuin sängyn vieressä toista tuntia (se on vähän se) ja yritin jopa kertoa yösatua lakanoiden kuvista. Vihdoin kuului tasainen tuhina. Yritin sitten tooosi varovasti nousta natisevilla polvillani lattialta ja hiipiä sänkyyni, mutta kas, simmut aukesivat. Eikun takaisin istumaan. Tyttö tokaisee kellon veivatessa puolta kolmea "Voitsää äiti mennä omaan sänkyyn nukkumaan" Olin, että "Ihanko oikeasti?" "Juu, mee vaan" Noh, ei siihen kauan mennyt, kun kuului kipi kipi. Mutta emme luovuta, kyllä tässä vielä onnistumme (tai sitten emme). Poikamme oli ihan samanlainen viereenkömpijä.

Nyt on kuitenkin hyvä aika päivittää lasten petivaatteet ja pyyhkeet, sillä laaja valikoima lastentuotteita Finlaysonin Vekaraviikoilla -30 %. Tarjous on voimassa 22.-28.2.  

Postaus tehty yhdessä Finlaysonin kanssa.


Comments

  1. Kovin tuttua. Meidän nuorimmainen on kohta 10 ja edelleen on huono yksin nukkuja. Viidakkomuumilakanat on ihanat. Voisin nukkua niissä itsekin.

    ReplyDelete
  2. Ihan hassua, että teidän eskarilla on sama maku kuin meidän teinillä =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.