Rauhaa ja mystiikkaa aamupalalla

Miten ihana aloitus tälle viikolle. Sovimme viime viikolla, että pidämme Niinan kanssa palaverin ja ehdotin, että testaamme Lapland Hotellin aamupalan. Viikkomme alkoi siis erittäin luksusmaisesti Lapin makuja maistellen.


Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Tarjolla oli leikkeleitä, juustoa, mysliä, jogurttia, raikkaita smoothieita, ihanaa, tuoretta leipää sekä paljon muuta. Pakko mainita  maukas poro-musta sekä vain hotellia varten kehitetyt kalaherkut. Esillepanoon oltiin myös tosi ihanasti satsattu ja hyödynnetty luonnosta löydettyjä materiaaleja. Aamupalaa saimme nauttia kaikessa rauhassa, mutta oli aika häippästä, kun lounasaika lähestyi.  
Tämä tyylikäs, moderni ja Lapin lumoa täynnä oleva hotelli sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, Yliopistonkadulla. Ravintola on hyvin lämminhenkinen ja näiden kaiken päälle vielä erittäin ystävllinen palvelu. Aamiaista tarjoillaan arkisin 6.30-10 ja viikonloppuisin 7.30-11.

Ja todellakin aamupalalle voi mennä, vaikkei yötä hotellissa nukkuisikaan. Aamiaisen voi kätevästi varata facebookin varausjärjestelmän kautta. Aamiainen maksaa 17 eur. Jos haluat arkeen tai viikonloppuun luksusta, niin menehän testaamaan tämä.

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos, vaikka talo tarjosikin aamiaisen. Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä. Kiitos!

Comments

 1. Onpa kivasti laitettu esille, kyllä tuolla aamiaista mielellään nauttisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viikko lähti kyllä mukavasti käyntiin tälä spessulla tavalla.

   Delete
 2. Kiitos ihanasta vinkistä. Enpä tiennyt tuollaista Tampereella olevankaan. Täytyykin lähteä joku viikonloppu hemmotteluaamiaiselle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moni ei varmaan osaa edes ajatella, että hotelliin voisi mennä aamupalalle, vaikkei siellä yöpyisikään. Enenn tämä olikin varmaan niin, nykyään tää on niin yleistä.

   Delete
 3. Pitänyt käydä tuolla monta kertaa mutta sitten vaan jostain ihme syystä jäänyt.

  ReplyDelete
 4. Wau, kelpaisi kyllä! Pitääpä poiketa joku kerta ;)

  ReplyDelete
 5. No jes, tämä siis korvan taakse seuraavaa Tampere-visiittiä varten :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.