Terrakottaa sisutuksessa

Täällä sisustetaan aika pitkälle ihan fiilispohjalta. Mutta koska luen paljon sisustusblogeja, lehtiä ja seuraan kuitenkin mielenkiinnosta trendejä, niin voipi olla, että alitajunnasta sinkoilee niiden valtavirrassa kulkemista silloin tällöin. Sisustamme mieheni kanssa yhdessä ja olemme aina tykänneet väreistä.

Tällä hetkellä puhutaan paljon, että valkoinen väistyy murrettujen ja tummien värien; sinisten, vihreitten, tummankeltaisten tieltä. Olemme aina olleet värien suhteen hyvinkin rohkeita, niin ei tämä ihan uutena trendinä ainakaan meidän kodissa näy. Mutta onko ihan sattumaa, että meillä on olohuoneessa aikas paljon terrakottaa, joka on yksi kauden trendiväreistä





Etsimme pitkään (5 vuotta) meidän olohuoneeseen mattoa ja sohvan eteen vaihtuikin matto melko tiuhaan, kun mihinkään ei oltu oikein tyytyväisiä. Sopiva matto löytyi Svaneforsin illasta, jossa kävin loppusyksystä. Ihastuin tähän terrakottan väriseen villamattoon, jossa on hyvin raffi pinta. En aatellut, että "onko tämä nyt trendikäs" vaan "tuo on just se mitä ollaan haettu". Joten yhteistyössä Svanefors Finlandin kanssa tämä kaunokainen kotitui meille. Sohvan päälle tuli uusia, mattoon sopivia koristetyynyjä*. Mieskin hykerteli tyytyväisenä valinnalleni. Matto tuo kaivattua lämpöä sisustukseen, ja koirahan sopii täydellisesti terrakotan kaveriksi. Muuttuko mieleni kun kesä koittaa. Haluanko jotakin viileämpää -se jää nähtäväksi.  





Oletko ihastunut terrakottaan vai onko ihan nounou?

Comments

 1. Terrakotta on i h a n a a! :D Ja noi teidän nojatuolit - iso sydän! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojatuoleissa on kylä niin hyvä istua. Nämä ovat todella edullinen löytö kierrätyskeskuksesta.

   Delete
 2. Ihanalta näyttää ja auringon paiste kruunaa kaiken :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaaa kun aurinkopaistaa, kaik pöly vaan iskee päin näköä ;)

   Delete
 3. Todellakin tykkään terrakotasta :) Viihtyisän näköistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terrakotta on ihana väri. Tämä sopii meille.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.