Trendivärit keittiössä

Sisustuksessa on nyt pinnalla tummansiniset, puuteriroosan ja vihreän sävyt. En ole vielä kauhean suurta ihastusta saanut roosaan kehitetteyä, mutta kukkien muodossa ja tyttären huoneessa vaaleanpunaisen eri värisävyt menevät kyllä. 

Eilen oli kiva, jopa vähän spesiaalimpi päivä, joten kiepsahdin paikallisen kukkakaupan kautta kotiin. Tämä ihana isokukkainen krysanteemi huusi päästä mukaani ja pakkohan se oli yhdistää trendikkäästi sinisen pöytäliinan kanssa. Nyt on keittiössä koko trendikäs väripaletti kerralla esillä.
Marimekon kevään 2016 uutuuksissa on kylläkin pinkkinen Quilt-pöytäliina, jonka voisin hyvinkin kotiuttaa meidän pöydän päälle. Eli onkohan mun kelkka sittenkin kääntymässä? Tämä vaaleanpunainen sävy yhdistettynä vihreisiin keittiön kaappeihimme toisi kevään raikkauden kotiin kertaheitolla.

Kuva: Marimekko

Krysanteemi on muuten yksi minun lempikukistani. Ehkä yllätän vielä itseni hempeän torkkupeiton välistä, jos sellaisen alla ehdin makoilemaan.

Comments

 1. Sininen oli ennen mulle vähän sellainen ysäriä henkivä kauhistus mutta nyt alan lämmetä sille paljonkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monelle oli ja toisille se vaan on vieläkin, mutta onneksi on taas pinnalla ja tosi moni on alkanut siitä pitämään.

   Delete
 2. Ihania kuvia :)
  Muistan sut sisustusfoorumilta vuosien takaa, taisit kirjoitella jollain R-kirjaimella alkavalla nickillä. Keittiöstä tunnistin. Ostin sulta tähtitapettia lapsen huoneeseen. Harmi ettei sitä foorumia enää taida olla, ihan tuhat asiaa vuosien aikana varmasti meillä kaikilla elämässä muuttunut. Hauskaa törmätä tälleen taas! Meillä oli se seepraseinä silloin ja nykyään tyyli on aaasivan toisenlainen ☺️ Ihanaa kesänodotusta :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.