Uni maistuu

Tykkään niin tästä meidän uudistetusta fiiliksestä makuuhuoneessamme. Tila on ihanan tumma ja tunnelmallinen Uni todellakin maistuu meille (ja koiralle) erinomaisesti uudessa sängyssä. Jotta uni olisi vieläkin parempaa, niin pitäisi uusia tyynyt. Olen nukkunut nykyisellä tyynyllä aivan liian monta vuotta. Tyynyhän pitäisi uusia noin kahden vuoden välein. Kröhöm, nyt on korkea aika ostaa uusi. 


Nättien petauksien kannalta on meillä aina ollut hieman hankalaa se. että nukumme mieheni kanssa täysin erilaisilla tyynyillä. Minulla pitää olla muotoiltu tyyny ja se ei todellakaan näytä petauksissa hyvälle. Se ei ole muhkea. Eli nyt pitää erikseen sijoittaa neljään samanlaiseen tyynyyn, jotta petauksiakin voisi useammin kuvailla. Ja jälleen kerran mies pitää mua hulluna. 

Sängyn vastapuoleinen seinä odottaa tapettimiestä saapuvaksi, mutta kyllä kai hän pian tulloo. Valaisimen haluan myös vaihtaa sirompaan, ja etsinnässä on myös yöpöydät. Tällä hetkellä viehättäisi eniten messinkinen lasipöytä.

Mutta tuo vihreä seinän sävy on  niin täydellisen ihana! 

Comments

 1. Upea vihreä ja muutenkin mainio tunnelma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vihreä onnistui täydellisesti! Tunnelmakin on, kiitos.

   Delete
 2. Tuo seinä on kyllä todella fantastisen värinen, wau! Ihanan erilainen valinta :) Tykkään myös paljon nuista tyynyliinoista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lemmi. Me rakastetaan vihreää ja seinän sävy on tositosi ihana! Toinen tyynyistä on Saanan ja Ollin.

   Delete
 3. On kyllä kaunis vihreä. Todella tunnelmallinen makuuhuone! :)

  ReplyDelete
 4. Messinki sopisi hyvin vihreän kanssa! Hyvä tunnelma huoneessa. Ja turkulaisten Saanan ja Ollin tyynyn kyllä tunnistaa :)
  t. Celia C Turust´

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.