IHANA MAALISKUU

Niin ihana maaliskuu. Paljon ihania ja ISOJA asioita on tapahtunut tässä kuussa. Suurin tapahtuneista on se, että mulla on uusi työsoppari kädessäni ja aloitan uuden työn jo HUOMENNA. Olen niin innoissani tästä, etten tiedä miten päin olisin. Alkukuusta kävin työhaastattelussa ja juuri ennen Italian matkaan, sain tiedon paikasta.

Italiassa nautimme ihanista ilmoista ja keväästä. Ja ensimmäiset pihatyöt on tehtynä ja pihakaveet nautittuna. Tapasin vihdoin myös ASUN-lehden päätoimittajan Puetaan Koti -illassa, ja menin ihan pähkinöiksi Ullasta. Pääsiäinen oli ihanan rento, mukavaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa.

Tämä koko kuukausi on ollut kuulkaa niin hullu, että jopa radioaalloille pääsin ääneen Mansen blogikirppis -tapahtuman tiimoilta. Ja kaiken tämän kruunaa poikamme  syntymäpäivä. Hän täytti jo 12 vuotta. Uskomatonta! Ensi kuun alussa tyttö täyttää myös vuosia -juhlitaan kun keretään.Ensi kuu onkin tositosi kiireinen. Toivottavasti ehdin kuitenkin jokusen postauksen tekemään. Mansen blogikirppis on ihan oven takana, joten sen tunnelmia on kyllä pakko päivittää tänne teillekin. Sekä tietysti meidän bloggajien lauantain tapahtumasta, joka on tosi spesiaali. Ja melko monta tapahtumaa ois kalenterissa varattuna, katsotaan ehtiikö niihin mihinkään. Ihanaa, että kesä on ihan ovella ja minä olen ihan tästä kaikesta onnesta soikeena. Tulkaa sunnuntaina kirppikselle moikkamaan meitä bloggaajia ja tekemään hyviä löytöjä.

Ihanaa huhtikuuta kaikille!

Comments

 1. Kivoja tunnelmia! Koiruli on ihastuttava :)

  ReplyDelete
 2. Kivan näköistä, värikästä & vaihtelevaa. Koiruli on ihana!

  ReplyDelete
 3. Onnea uudesta työstä!
  Ja kollaasissa mahtavat värit :)
  Pakkohan tässä on klikata itsensä mukaan seuraajaksi :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.