Miniloma Italiassa sekä hyviä uutisia

Heippa!

Pääsiäinen tulee, mutten ole ehtinyt tekemään mitään sen eteen. Toivottavasti lapset ovat istuttaneet ruohot koulussa ja päikyssä. Viime viikolla lähdimme miehen kanssa kaksin Italiaan minilomalle ja koko loman kruunasi juuri ennen matkaa tullut puhelu työpaikasta, johon minut on valittu. Hypin innosta, anoppi melkein itki onnesta. Miten onnellinen sitä ihminen olikaan juuri sillä hetkellä. Voitte varmaan arvata, että kun pääsimme kentälle, niin kuoharia lasiin ja kippis.

Italiaan saavuimme tosi myöhään ja pääsimme miehen veljen luokse vasta aamuyöstä. Tällä matkalla retkeilimme joka päivä  ja näimme todella huikeita paikoja. Yhtenä päivänä kiipesimme vuorille. Kävelimme noin 1,5 h ja nousu vajaaseen 2000 metriin otti pikkasen lopussa koville. Ylhäältä avautuvat huikeet maisemat, hyvä ruoka ja juomat saivat energiatasot jälleen kohdilleen. Aurinko lämmitti ihanasti kasvoja. Ylhäältä vuokrasimme kelkat ja tulimme hurjaa vauhtia alas.

Muuten hengailimme kaupungilla rennosti, syötiin hyvin, nautittiin viiniä sivistyneesti lounalla eli ihan vaan oltiin miten haluttiin. Alhaalla lämpötila oli tosi keväinen, parhaimmillaan + 18 ja ensimmäiset kukkaset pilkottivat komeina ja omenapuu? loisti ihanin kukkasin. Lauantaina meidät kutsuttiin kylään ja pääsimme näkemään paikallisten asukkaiden illanviettoa. Ihana ilta, vaikkei se saksankieli kovasti taittunutkaan.Love you!
Ihana loma, mutta haikein mielin lähdimme, sillä pala sydämestä jäi taas Italiaan. Olen nyt täynnä virtaa. Nyt lyödään Mansen blogikirppiksen viimeiset duunit kasaan ja olethan merkannaut 3.4. kalenteriin, niin tuut mahtavaan tapahtumaan mukaan. Ja sitten alkaakin työt.  

Comments

 1. Varmasti huikea miniloma ja ihana tuo työpaikkauutinen :D Itsekin toivon löytäväni töitä pikaisesti.

  En muuten pääse kommentoimaan puhelimella, jos olen eka kommentoija. Tai sitten en vain osaa... Blogikirppistä odotellen :)

  ReplyDelete
 2. Oi, kuinka ihania kuvia <3 Italia on mun lempimaa.

  ReplyDelete
 3. Onnea uuteen alkuun ja ihaniin käänteisiin uudessa työssä <3.

  ReplyDelete
 4. Paljon onnea uudesta työpaikasta! Todella ihania lomakuvia, rupesi tekemään mieli varata lennot johonkin lämpimään paikkaan jossa olisi jo kevät lähtenyt kunnolla käyntiin! :)

  ReplyDelete
 5. Kevät on tuonut hyvää tullessaan! Ja ei kun edelleen aurinkoa kohden.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.