Muijaa kuumottaa joka kevät

Pihasta on melkein kaikki lumet jo sulaneet ja tänään sain inspiksen siivota pihaa talven jäljiltä. Mikä määrä roskaa ja uudenvuoden paukkujämiä lumen alta paljastuikaan. Tyttäreni oli innokkaana mukana siivoamassa, kuten aina.

Aina tämä hetki vuodesta saa minut haaveilemaan jotakin uutta ja ihanaa pihaan, sekä kunnon hyötypuutarhaa. Mutta mitään en ole laittanut itämään, ostan valmiit taimet tarhalta. Siirsin pääsiäiskukkia ulos ovenpieleen, ehkä ne pärjäävät jo ulkona yön yli. Kannoin myös mustat tuolit etuterassille, sillä siinä saa nauttia aamupäivän auringosta, jos ehtii. Enpä taida ehtiä, sillä tämä viikko on todella kiireinen. Sunnuntain Mansen blogikirppis pitää mut tosi kiireisenä ja hei, meidän bloggaajien postauksia myytävistä tuotteista on ihanasti tapahtumasivulla. Kannattaa käydä NYT kurkkimassa ennakkkoon, mitä kenenkin pöydistä ainakin löytyy.

Oletko aloittanut jo pihahommat?

Comments

  1. Me laitetaan parveketta kuntoon minkä keritään, persiljaa ja basilikaa on jo tulossa siemenestä ja huomenna haetaan kalustesetti! Odotan niin paljon kesää ja aamukahveja parvekkeella kaikessa rauhassa, mutta ensin kevät tule jo :) Saa olla mimmoinen ruuhka blogikirppikselle tulee, itse tulen ainakin pyörähtämään!

    ReplyDelete
  2. Vitsi toi kirppis kuulostaa kyllä niin kivalta. Harmi, kun en pääse paikan päälle! Tsemppiää ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.